Ακόμα ένα μοτέρ προστέθηκε στις επιλογές του SEAT Tarraco.

Ο 2λιτρος TSI προστέθηκε στη γκάμα του SEAT Tarraco

2.203 Επισκέψεις στο άρθρο (20/1/2021)

Πιο πλούσια έκανε την γκάμα των μοτέρ του Tarraco η SEAT, προσθέτοντας στη σύνθεση του SUV, τον 2λιτρο TSI κινητήρα βενζίνης.


Ακόμα μία επιλογή στους κινητήρες του Tarraco πρόσθεσε η SEAT, η οποία μετά τους υπάρχοντες TSI κινητήρες βενζίνης, τους πετρελαιοκινητήρες TDI καθώς και την plug-in υβριδική επιλογή, αποφάσισε να δώσει στο κοινό και τον 2λιτρο TSI βενζινοκινητήρα. Το εν λόγω μοτέρ, το οποίο είναι ίδιο με αυτό της plug-in υβριδικής παραλλαγής που είναι ήδη προς πώληση, θα προσφέρει στο μεσαίο SUV 245 ίππους και 370 Nm ροπής μεταξύ 1.600 και 4.300 σ.α.λ.
 
Το 0-100 χλμ./ώρα θα γίνεται σε 6,2 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική ταχύτητα θα ανέρχεται στα 228 χλμ./ώρα. Το μοτέρ θα συνδυάζεται με ένα 7-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο DSG και τετρακίνηση, ενώ σύμφωνα με όσα αναφέρει η μάρκα καταναλώνει 8,4-9,2 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα, ενώ οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) κυμαίνονται μεταξύ 191-208 γρμ./χλμ.  
 
Όντας σχεδιασμένο στα κεντρικά γραφεία της SEAT στο Martorell της Ισπανίας, το νέο Tarraco 2.0 TSI, θα διατίθεται στις εξοπλιστικές εκδόσεις FR και Xcellence, τόσο ώς πενταθέσιο όσο και ως επταθέσιο. Η παραγωγή του αναμένεται να ξεκινήσει στο εργοστάσιο του Ομίλου Volkswagen στο Wolfsburg της Γερμανίας, που μεταξύ άλλων κατασκευάζει και τη δεύτερη γενιά του Tiguan.
 
Πληροφορίες για το κόστος απόκτησης της νέας έκδοσης δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, κάτι που αναμένεται να συμβεί προσεχώς.

Toyota
moto