Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Daimler στο γραφείο του Αγιου Βασίλη.

O CEO της Daimler γίνεται Αγιος Βασίλης (+vid)

2.498 Επισκέψεις στο άρθρο (20/12/2018)

O dr. Dieter Zetsche αποχωρεί από την θέση του CEO της Daimler-Mercedes αλλά φαίνεται πως βρήκε ήδη την καινούρια του απασχόληση. Απολαύστε το χιουμοριστικό video που έφτιαξε η φίρμα.

Το μήνυμά της για την χρονιά που πέρασε μέσα από ένα πολύ όμορφο χριστουγεννιάτικο βίντεο με πρωταγωνιστή τον απερχόμενο CEO της, dr Dieter Zetsche δημοσίευσε η Daimler.

Όπως έχει ήδη ανακοινώσει ο γερμανικός κολοσσός κατασκευής αυτοκινήτων, ο Ζetsche θα αποχωρήσει από την θέση του το 2019 και στην θέση του θα έρθει ο Σουηδός Οla Kallenius που θα γίνει ο πρώτος μη-Γερμανός CEO της μάρκας στην ιστορία. Ο «μουστάκιας» πάντως δεν θα μείνει χωρίς δουλειά, αφού έχει γίνει γνωστό πως προορίζεται για την θέση του προέδρου στο Εποπτικό Συμβούλιο της μάρκας, όταν τελειώσει η θητεία του Manfred Bischoff το 2021.
 
Τι θα κάνει όμως ο Zetsche μέχρι το 2021; Όπως θα δείτε παρακάτω, το υψηλόβαθμο στέλεχος της Daimler βρίσκεται στο γραφείο του Αγιου Βασίλη με σκοπό να τον αντικαταστήσει μέχρι την στιγμή που θα κληθεί από την Daimler να αναλάβει τα νέα του καθήκοντα. Στο video συμμετέχουν τόσο ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στην F1 Lewis Hamilton όσο και ο προπονητής της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Γερμανίας Γιόακιμ Λεβ.

Τέλος, αφού πρώτα ο Aγιος Βασίλης αποφασίζει πως ο Zetsche έχει όλα τα προσόντα να τον αντικαταστήσει, ο CEO της Daimler γυρνά προς την κάμερα και κάνει ένα μικρό απολογισμό για το 2018, αναφέροντας πως πέρασε μια δύσκολη αλλά επιτυχημένη χρονιά, κατά την οποία η μάρκα χρειάστηκε να προβεί σε μεγάλες επενδύσεις στην SUV γκάμα της, την ηλεκτροκίνηση και τα συστήματα αυτόνομης οδήγησης.

Απολαύστε.
 

PEUGEOT NEW EVANS
vw