Ο «Δούρειος Ίππος» της Peugeot.

To λιοντάρι θα έχει ύψος 4.7 μέτρα περίπου και μάκρος 12.5 μέτρα.

Κάτι τέτοιο μόνο απαρατήρητο δεν γίνεται να περάσει από αυτούς που θα επισκεφτούν το Σαλόνι Αυτοκινήτου.

Ο «Δούρειος Ίππος» της Peugeot

1.896 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2018)

Τα αυτοκίνητα που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης θα είναι οι πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου γεγονότος, ωστόσο η Peugeot θέλει να τραβήξει τα βλέμματα και με κάτι άλλο. Δείτε περισσότερα.

Η γαλλική φίρμα εκτός από τα νέα της μοντέλα αναμένεται να έχει προς τέρψιν του κοινού και ένα τεράστιο γλυπτό ενός λιονταριού, το οποίο θα παραπέμπει στο σήμα της μάρκας. Το έργο αυτό το έχει αναλάβει το τμήμα σχεδιασμού της Peugeot και για αυτούς που αναρωτιούνται το μέγεθος του γλυπτού πρέπει να πούμε πως θα έχει ύψος 4.7 μέτρα περίπου και μάκρος 12.5 μέτρα.
 
Όπως εύκολα γίνεται κατανοητό, κάτι τέτοιο μόνο απαρατήρητο δεν γίνεται να περάσει από αυτούς που θα επισκεφτούν το Σαλόνι Αυτοκινήτου, με τους ανθρώπους της φίρμας να θέλουν με αυτό τον τρόπο να δείξουν τον ισχυρό και σταθερό χαρακτήρα του λιονταριού κάτι το οποίο τόνισε σε δηλώσεις του και ο επικεφαλής του τμήματος σχεδίασης της Peugeot Gilles Vidal.
«Οι θεαματικές του διαστάσεις τονίζουν τον ισχυρό και σταθερό χαρακτήρα του Λέοντα, ενώ η στάση που έχει και κινείται αποφασιστικά αλλά χωρίς επιθετικότητα, μεταφέρει την αίσθηση της ηρεμίας και της εμπιστοσύνης στο μέλλον».
 
Δεν ξέρουμε εάν οι άνθρωποι της Peugeot είχαν στο μυαλό του τον Δούρειο Ίππο όταν κατασκεύαζαν το Λιοντάρι, ωστόσο στη θέασή του το μυαλό των περισσότερων Ελλήνων λογικά θα πηγαίνει στο δημιούργημα του πολυμήχανου Οδυσσέα, αλλά σε μορφή λιονταριού και όχι αλόγου.

AUTOFIT PASXA
4green