To Toyota Avalon δεν προσφέρεται στη χώρα μας.

Βλέπεται το μοντέλο παραγωγής του Toyota Avalon TRD.

O Ken Gushi με Toyota Avalon TRD (+vid)

2.322 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2019)

O Ken Gushi driftάρει με ένα Toyota Avalon TRD, αποδεικνύοντας ότι και τα «μεγαλίστικα» σεντάν μπορούν να αλλάξουν χαρακτήρα.

To Toyota Avalon δεν προσφέρεται στη χώρα μας, ωστόσο οι Αμερικανοί πολίτες που το έχουν στη διάθεση τους γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα οικογενειακό σεντάν αυτοκίνητο, το οποίο ουδεμία σχέση έχει με drift και γενικά πιο extreme καταστάσεις. Αυτό όμως δεν εμπόδισε την ιαπωνική μάρκα να αλλάξει το στερεότυπο αυτό, καταγράφοντας μάλιστα το γεγονός και σε ένα βίντεο.
 
Πρωταγωνιστές του συγκεκριμένου βίντεο είναι ο επαγγελματίας οδηγός Ken Gushi, ο οποίος πήρε ένα Avalon TRD και συναντήθηκε σε μία πίστα με τον αθλητή παραολυμπιακών αγώνων Jarryd Wallace και τον πατέρα του Jeff. Εκεί ο Gushi απέδειξε πως το Avalon μπορεί να κάνει παραπάνω πράγματα απ  οτι οι περισσότεροι νομίζουν, ωστόσο η αλήθεια είναι πως δεν πρόκειται για ένα 100% μοντέλο παραγωγής.
 
Το εν λόγω μοντέλο παρέμεινε σε μεγάλο βαθμό αυτούσιο με το κανονικό Avalon TRD, ωστόσο οι άνθρωποι της Toyota Racing Development αφαίρεσαν το ηλεκτρικό χειρόφρενο για χάρη ενός υδραυλικού, προκειμένου να μπορέσει ο Gushi να driftάρει για τις ανάγκες του βίντεο.
 
Προφανώς και το όλο concept είναι να διαφημίσει τις εκδόσεις TRD των Camry και Avalon που θα προσφερθούν στη αμερικανική αγορά, ωστόσο η αλήθεια είναι πως βλέποντάς το, αυξάνει το ενδιαφέρον για τις δύο νέες επιλογές της Toyota.
 

Mercedes
skoda