Το νέο της αφεντικό βρήκε η Audi.

Ο Markus Duesmann ο νέος CEO της Audi

1.520 Επισκέψεις στο άρθρο (18/11/2019)

Το νέο της αφεντικό βρήκε η Audi, με τον πρώην εκτελεστικό διευθυντή της BMW, Markus Duesmann, να είναι αυτός που θα πάρει τη θέση του Bram Schot που αναμένεται να αποχωρήσει.

Ο νυν διευθύνων σύμβουλος της Audi, Bram Schot συμφώνησε με τη μάρκα να αποχωρήσει έπειτα από δύο χρόνια στην κορυφαία θέση της εταιρείας, ωστόσο όπως φαίνεται η Audi είχε ήδη βρει τον αντικαταστάτη του. Αυτός είναι ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής της BMW, Markus Duesmann, ο οποίος από την 1η Απριλίου 2020 θα αναλάβει και επίσημα τα νέα του καθήκοντα στην κεφαλή της Audi.
 
Ο 50χρονος Duesmann βρίσκεται στο χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας από το 1992. Αρχικά εργάστηκε για τη Mercedes-Benz ως μηχανικός πετρελαιοκινητήρων, ενώ αργότερα αποτέλεσε των επικεφαλής ανάπτυξης της ομάδας της BMW Sauber στη Formula 1. Στην εκτελεστική ομάδα των «βαυαρών» εντάχθηκε το 2016 ως επικεφαλής αγοράς και αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο. Μάλιστα από τις πρώτες ημέρες της αποχώρησης του η φημολογία και η σύνδεση του ονόματός του με την Audi είχε ξεκινήσει, κάτι που επιβεβαιώθηκε.
 
Δηλώσεις για τον νέο CEO της Audi έκανε ο επικεφαλής του Ομίλου Volkswagen, Herbert Diess ο οποίος προεδρεύει του συμβουλίου της Audi : «Ως εξαιρετικός μηχανικός, ο Markus Duesmann θα κάνει ό, τι είναι δυνατόν για να αξιοποιήσει τις μεγάλες δυνατότητες της Audi».

Toyota
test center