Ο Musk απολύει το 10% των εργαζομένων της Tesla!

Ο Musk απολύει το 10% των εργαζομένων της Tesla!

2.057 Επισκέψεις στο άρθρο (3/6/2022)

Ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Tesla, Elon Musk πιστεύει ότι έρχεται ύφεση και για αυτόν τον λόγο έδωσε εντολή για περικοπές θέσεων εργασίας σε παγκόσμιο επίπεδο της τάξης του 10%!

Απολύσεις και πάγωμα προσλήψεων

Δυσάρεστα είναι τα μαντάτα  που έρχονται για τους εργαζόμενους της Tesla και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο, μετά από αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Reuters! Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρει το έγκυρο Μέσο, ο διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Tesla, Elon Musk έχει ένα… «σούπερ κακό προαίσθημα» για την πορεία της οικονομίας και για αυτό το λόγο αποφάσισε να προβεί σε απολύσεις εργαζομένων!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ενημέρωσε με email τα στελέχη ο Musk

Το Reuters ωστόσο προχωρά ένα βήμα παραπέρα, καθώς υπογραμμίζει ότι ο Musk έχει ήδη δώσει εντολή στα στελέχη του να προχωρήσουν σε περικοπές θέσεων εργασίας σε ποσοστό 10% παγκοσμίως! Η απόφαση αυτή κοινοποιήθηκε σε υψηλόβαθμα στελέχη της Tesla μέσω ενός email που έστειλε ο Musk την Πέμπτη (2/6). Μάλιστα το εν λόγω ηλεκτρονικό μήνυμα υπογραμμίζει πως εκτός από τις περικοπές στις θέσεις εργασίας θα υπάρξει και παύση όλων των προσλήψεων παγκοσμίως.

Δεν πήρε επίσημη θέση η εταιρεία

Μέσα του εξωτερικού προσπάθησαν να έρθουν σε επαφή με την Tesla για να τοποθετηθεί επίσημα επί του θέματος, ωστόσο αυτό δεν κατέστη εφικτό. Αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα στοιχεία του 2021, στα τέλη του προηγούμενου έτους η Tesla απασχολούσε σχεδόν 100.000 άτομα στην εταιρεία και στις θυγατρικές της.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Mercedes
moto