Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Arnold Schwarzenegger προκειμένου να ωθήσει τον κόσμο στην αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Ο Schwarzenegger έγινε «πωλητής» Ι.Χ. (+vid)

2.200 Επισκέψεις στο άρθρο (28/6/2019)

Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκε ο Arnold Schwarzenegger προκειμένου να ωθήσει τον κόσμο στην αγορά ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου απ ότι ενός οχήματος με κινητήρα εσωτερικής καύσης.


Αυτό που έκανε ο διάσημος ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια, ήταν να μεταμφιεστεί σε ένα πωλητή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, ο οποίος προσέγγιζε πελάτες που ενδιαφέρονταν να πάρουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο και εκείνος τους πρότεινε να επιλέξουν κάποιο με κινητήρα εσωτερικής καύσης.
 
Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο κάποιοι από τους ανυποψίαστους πελάτες αντιλαμβάνονταν αμέσως την παρουσία του Schwarzenegger, ενώ κάποιοι άλλοι γνώριζαν αρκετά καλά τα οφέλη των «πράσινων» αυτοκινήτων φέρνοντάς του αντίρρηση στα παράλογα επιχειρήματα που έχει υπέρ τον βενζινοκίνητων και πετρελαιοκίνητων οχημάτων.
 
Μάλιστα το πιο αστείο στιγμιότυπο είναι όταν ο Schwarzenegger, μεταμφιεσμένος ως ο πωλητής, Howard Kleiner αναφέρει πως τα ρυπογόνα οχήματα είναι η λύση για τον υπερπληθυσμό, αλλά παίρνει την απάντηση που πρέπει.
 
Φυσικά, το όλο βίντεο πρόκειται για ένα εγχείρημα να προβληθούν εκ νέου τα οφέλη των ηλεκτρικών αυτοκινήτων, τα οποία ο Arnold Schwarzenegger έχει στηρίξει με αρκετούς τρόπους.
 

PEIRAIOS LEASING
OPEL