«Ο Σουμάχερ έχει συνείδηση του περιβάλλοντος»

2.757 Επισκέψεις στο άρθρο (11/9/2019)

To γαλλικό μέσο που αποκάλυψε πως ο Γερμανός πρώην πιλότος της F1 είναι σε νοσοκομείο του Παρισιού για εξετάσεις, αναφέρει τώρα πως ο Σουμάχερ έχει συνείδηση του περιβάλλοντος.


H Le Parisien μαζί με άλλα διεθνή μέσα αποκάλυψαν χθες πως ο Γερμανός, 7 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Formula 1 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ζορζ Πομπιντού και πιο συγκεκριμένα στο τμήμα καρδιαγγειακής χειρουργικής προχθές το απόγευμα για να υποβληθεί σε θεραπεία βλαστοκυττάρων υπό τις οδηγίες του περίφημου καρδιοχειρούργου Φιλίπ Μενανσέ.

Σήμερα, το γαλλικό μέσο προχωρά σε μια νέα αποκάλυψη, αφού σε δημοσιεύματα του αναφέρει πως ήρθε σε επαφή με έναν νοσοκόμο που εργάζεται στο τμήμα που βρίσκεται ο Σουμάχερ και ότι όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση του Γερμανού «θρύλου», αυτός αποκρίθηκε: «Mπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι έχει συνείδηση του περιβάλλοντος, έχει τις αισθήσεις του, καταλαβαίνει». Το νοσοκομείο έχει γίνει πραγματικό φρούριο, αφού η οικογένεια του Σουμάχερ δεν θέλει να διαρρεύσει τίποτα στα ΜΜΕ.

Κλείνοντας, υπενθυμίζουμε πως ο 50χρονος πλέον Γερμανός είχε τραυματιστεί στο κεφάλι τον Δεκέμβριο του 2013, σε ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις Αλπεις και πιο συγκεκριμένα στο τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ. Έκτοτε και μετά από ολιγόμηνη νοσηλεία εκεί, μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία όπου συνέχισε η ιατρική παρακολούθηση και αποκατάσταση. Τον τελευταίο καιρό υπάρχουν φήμες πως η υγεία του έχει βελτιωθεί σημαντικά, με τον ίδιο τον Ζαν Toντ να δηλώνει πριν λίγο καιρό πως τον επισκέφτηκε και ότι είδαν μαζί έναν αγώνα της Formula 1.

ELASTIKA 2024
OPEL