Μπορεί καλά καλά να μην έχουμε δει την επερχόμενη Porsche Taycan, ωστόσο ο Nico Rosberg είχε την τύχη να πάρει μια πρώτη γεύση του ηλεκτρικού μοντέλου, οδηγώντας το.

Οδήγησε την Taycan o Rosberg (+vid)

2.580 Επισκέψεις στο άρθρο (6/7/2018)

Μπορεί καλά καλά να μην έχουμε δει την επερχόμενη Porsche Taycan, ωστόσο ο Nico Rosberg είχε την τύχη να πάρει μια πρώτη γεύση του ηλεκτρικού μοντέλου, οδηγώντας το.

Καθώς βρισκόμαστε εν αναμονή του ερχομού της νέας ηλεκτρικής Porsche Taycan, η αγωνία για το ισχυρό «πράσινο» αυτοκίνητο της γερμανικής φίρμας μεγαλώνει. Ωστόσο σε αυτή τη κατηγορία ανθρώπων δεν ανήκει ο πρώην οδηγός και πρωταθλητής της Formula 1, Nico Rosberg, που κατάφερε να οδηγήσει το μοντέλο!
 
Μετά από μια σύντομη ξενάγηση στο Development Center Weissach, όπου είχε την τύχη να δει και να οδηγήσει κάποια από τα μοντέλα της Porsche, ο Γερμανός οδηγός συνάντησε και οδήγησε και την επερχόμενη Taycan. Παρόλο που το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν έχει καταγραφεί στο βίντεο, μιας και η εταιρεία θέλει να κρατήσει όσο το δυνατόν πιο κρυφές τις περισσότερες λεπτομέρειες, ο Rosberg μεταξύ άλλων λέει «Η επιτάχυνση είναι τρομερή. Παρόλο που είναι λίγο βαρύτερο από κάποια άλλα αυτοκίνητα, έχει εξαιρετική ικανότητα στις στροφές».
Σε ότι αφορά το εσωτερικό υπογραμμίζει: «Στο εσωτερικό, ο σχεδιασμός είναι φουτουριστικός αλλά φαίνεται να είναι φυσικός. Όλες οι οθόνες είναι τρομερές ξέρετε δεν υπάρχουν κουμπιά».
 
Τέλος και πριν να δείτε το βίντεο να σημειώσουμε ότι στα σχόλια που συνοδεύουν το βίντεο στο YouTube ο Γερμανός έχει προσθέσει ένα δικό του αναφέροντας: «Αυτό ήταν φοβερό παιδιά! Σας ευχαριστώ στην Porsche που με άφησε να οδηγήσω την Mission E (Taycan θα ονομαστεί το μοντέλο παραγωγής) πριν από το 99,9% του κόσμου!»
 
H Taycan (Mission E) εμφανίζεται στο 5:47, δείτε το βίντεο.
 

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center