Δε χρειάζεται να είσαι οπαδός της Alfa για να ξεχωρίσεις την Tonale. Φινέτσα, παράδοση και μοντέρνο design συνθέτουν ένα κομψό και γεμάτο στυλ σύνολο που κάνει τη διαφορά σε μια κατηγορία, όπου κυριαρ
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δε χρειάζεται να είσαι οπαδός της Alfa για να ξεχωρίσεις την Tonale. Φινέτσα, παράδοση και μοντέρνο design συνθέτουν ένα κομψό και γεμάτο στυλ σύνολο που κάνει τη διαφορά σε μια κατηγορία, όπου κυριαρχεί η λογική του «κουτιού».

Οδηγούμε τη νέα Alfa Romeo Tonale

59.587 Επισκέψεις στο άρθρο (5/5/2022)

Η Tonale υπόσχεται «Alfa Romeo» στυλ, συναίσθημα και DNA στην κατηγορία των premium οικογενειακών SUV, χωρίς να αυτό να σημαίνει πως στερείται και του απαραίτητου ορθολογισμού. Επιτέλους την οδηγούμε και ευπειθώς αναφέρουμε...

Το πρώτο C-SUV της Alfa Romeo κόντρα σε premium προτάσεις

Ένα hot ιταλικό SUV σε μια hot κατηγορία, αυτή των οικογενειακών SUV: Eκ προοιμίου η νέα Alfa Romeo Tonale έχει τα φόντα να... «κόψει» πολλά ευρώ και να γεμίσει τα ταμεία της θρυλικής ιταλικής φίρμας. Αλλωστε, η γκάμα της Alfa μέχρι σήμερα ήταν περιορισμένη σε δύο μοντέλα: τη μεσαία μπερλίνα Giulia και το μεσαίο SUV Stelvio. Όμως η Tonale έχει σαφώς πιο εμπορικές βλέψεις μιας και στοχεύει σε υψηλότερους όγκους πωλήσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα είναι ένα προσιτό οικογενειακό SUV. Μην ξεχνάμε επίσης, πως η Alfa Romeo έχει premium ρόλο στον όμιλο Stellantis και έτσι η Tonale θέλει να κοντράρει σε πολυτέλεια, τεχνολογία και image, προτάσεις όπως το Audi Q3 Sportback, η BMW X2, το DS 4, το Lexus UX και η Mercedes GLA.


Η Tonale στρίβει πειστικά με ουδέτερα χαρακτηριστικά και απόλυτη ασφάλεια, εμφανίζοντας συγκρατημένη κλίση, αντιδρώντας με προθυμία στις εντολές του οδηγού και φρενάροντας εξαιρετικά.

Η Tonale στρίβει πειστικά με ουδέτερα χαρακτηριστικά και απόλυτη ασφάλεια, εμφανίζοντας συγκρατημένη κλίση, αντιδρώντας με προθυμία στις εντολές του οδηγού και φρενάροντας εξαιρετικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Τα highlights της Tonale με μια ματιά

Forza Tonale
- Σχεδιασμένη από Έλληνα, η Tonale είναι το πρώτο compact οικογενειακό SUV και το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο της Alfa Romeo.
- Κάνει ντεμπούτο με αυτοφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα 130 ή 160 ίππων και αυτόματο κιβώτιο TCT 7 σχέσεων. Ακολουθεί έκδοση diesel και plug-in.
- Τη ρωτάς και σου απαντάει χάρη στο ενσωματωμένο σύστημα φωνητικών εντολών Alexa.
- Το πρώτο αυτοκίνητο με ψηφιακό πιστοποιητικό NFT (Non–Fungible Token), που καταγράφει το ιστορικό του χωρίς δυνατότητα παρέμβασης και μπορεί χρησιμοποιηθεί ως εγγύηση για υψηλότερη μεταπωλητική αξία
Εσύ τι λες; Aξιζε η αναμονή για τη νέα Alfa Romeo Tonale; Μπορεί το compact οικογενειακό SUV της Alfa Romeo να τρίξει τα δόντια στους premium ανταγωνιστές του και ας βασίζεται στο παλιότερο πάτωμα που είχε στη διάθεσή της η ιταλική φίρμα;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
test center