Μοντέρνο και κορυφαίο σε ποιότητα είναι το ταμπλό της Χ3.

Στο ταμπλό η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή είναι κορυφαία.

Το high tech κλειδί και η δυνατότητα να ελέγχεις το ηχοσύστημα με χειρονομίες είναι «ψαρωτικά».

Λεπτομέρειες από το εσωτερικό της νέας BMW X3.

Το high tech κλειδί και η δυνατότητα να ελέγχεις το ηχοσύστημα με χειρονομίες είναι «ψαρωτικά».

Το πορτ-μπαγκάζ με τα 550 λτ. είναι μεγάλο για μια οικογένεια.

Εσωτερικό: Premium κατασκευή, οδηγοκεντρική προσέγγιση

24.327 Επισκέψεις στο άρθρο (18/10/2017)

Ανοίγοντας την στιβαρή πόρτα και μπαίνοντας στην καμπίνα της νέας γενιάς X3 η πρώτη σου αίσθηση είναι πως το μοντέλο ακολουθεί την παράδοση και τα στάνταρ της γερμανικής φίρμας. Τι εννοούμε με αυτό; Στο ταμπλό η ποιότητα των υλικών και η συναρμογή είναι κορυφαία, ενώ η εργονομία και η σχεδίαση ακολουθούν ένα πιο οδηγοκεντρικό ύφος. 

Φυσικά, ανάλογα με την έκδοση που θα επιλέξεις το εσωτερικό ακολουθεί τη δική του λογική. Η έκδοση xLine καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος του κοινού, η Luxury Line έχει περισσότερα πολυτελή στοιχεία, ενώ η έκδοση M Sport –αυτήν είχαν όλα τα μοντέλα της δοκιμής- προβάλλει ένα σπορ χαρακτήρα. 

Κατά τα άλλα, δεν πρέπει να παραλείψουμε κάποια στοιχεία που κάνουν την διαφορά, όπως το ηχομονωτικό παρμπρίζ και κρύσταλλα στις πόρτες (προαιρετικά), τη δυνατότητα ασύρματης φόρτισης του κινητού, τη δυνατότητα να ελέγξεις το ηχοσύστημα με απλές χειρονομίες, ή τον ambient φωτισμό. Premium απολαύσεις που κάνουν την διαφορά και θυμίζουν μοντέλο μεγαλύτερης κατηγορίας… 

Τέλος, στο κομμάτι των χώρων και εδώ τα δεδομένα ικανοποιούν. Έτσι, στο πίσω κάθισμα θα χωρέσουν άνετα δύο ενήλικες επιβάτες –πόσο δε παιδιά- ενώ το πορτ-μπαγκάζ των 550 λίτρων είναι υπεραρκετό για τις ανάγκες μιας οικογένειας.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
test center