Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το σύστημα infotainment που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, με την οθόνη αφής 5 ή 7 ιντσών (προαιρετικά). Τα θέλαμε μαλακά υλικά στο ταμπλό.
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο εσωτερικό ξεχωρίζει το σύστημα infotainment που βρίσκεται στο κέντρο του ταμπλό, με την οθόνη αφής 5 ή 7 ιντσών (προαιρετικά). Τα θέλαμε μαλακά υλικά στο ταμπλό.

Εσωτερικό: Μοντέρνο, πρακτικό, ευρύχωρο

31.949 Επισκέψεις στο άρθρο (3/2/2017)

Περνώντας στο εσωτερικό του Kia Rio παρατηρούμε το ίδιο σχεδιαστικό μοτίβο με το εξωτερικό, αφού συναντούμε έντονες γραμμές και καμπύλες, οι οποίες δίνουν στο κορεάτικο μικρό την αίσθηση μεγαλύτερων διαστάσεων. Από την πρώτη μας επαφή, αυτό που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι πως το συνολικό αποτέλεσμα είναι ευχάριστο (κυρίως στις εκδόσεις με διχρωμία στο ταμπλό) και η ευρυχωρία με την πρακτικότητα τονισμένες.

¶νετα θα καθίσουν στο πίσω κάθισμα δύο ενήλικες επιβάτες.

¶νετα θα καθίσουν στο πίσω κάθισμα δύο ενήλικες επιβάτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Αρχικά ξεχωρίζει η μεγάλη οθόνη αφής 5 ή 7 ιντσών (προαιρετικά) ψηλά στο κέντρο του ταμπλό, η οποία έχει καλή ευκρίνεια, εύκολο interface (από εκεί χειρίζεσαι ηχοσύστημα, navi κτλ.), ενώ έχει πλήρη συνδεσιμότητα με Android και Apple συσκευές (σ.σ. δεν θα μπορούσε βέβαια να γίνει διαφορετικά, εφόσον το Rio θέλει να διευρύνει το κοινό του! ). Όμορφος επίσης είναι και ο πίνακας οργάνων χωρίς να έχει κάτι το wow, ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αεροπορικού τύπου διακόπτες για το κλιματισμό, ενώ πολύ μας άρεσαν ο χώρος για μικροαντικείμενα και το ραφάκι για ένα μεγάλο σε ίντσες smartphone μπροστά από τον επιλογέα, όπως και ότι υπάρχουν θύρες USB και πίσω.

Αναφορικά με την ποιότητα θα θέλαμε να βρούμε μαλακά υλικά και όχι σκληρά πλαστικά, όπως δηλαδή συμβαίνει τελευταία με τον ανταγωνισμό, τουλάχιστον όμως η συναρμογή είναι καλή. Τέλος, στο κομμάτι της εργονομίας, το τιμόνι είναι φορτωμένο με διακόπτες, όμως αυτό για κάποιους είναι θετικό μιας και θα μπορούν να κάνουν πολλά από εκεί.
 
¶νετο πίσω, μεγάλο πορτ-μπαγκάζ
Στο κομμάτι των χώρων για τους επιβάτες και τις αποσκευές, η θέση οδήγησης είναι αρκετά ρυθμίσιμη και με καλή ορατότητα, πίσω θα καθίσουν άνετα δύο ενήλικες επιβάτες, ενώ ο χώρος αποσκευών των 325 λίτρων είναι από τους μεγάλους της κατηγορίας. Κάτι που θα θέλαμε ωστόσο είναι όταν πέφτουν τα καθίσματα, να μην δημιουργείται τόσο μεγάλο «σκαλοπάτι» (όταν απουσιάζει ο διπλός πάτος).

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
MERCEDESGLC