• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Οδηγούμε στην παγωμένη Νορβηγία το νέο Mitsubishi Eclipse Cross και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας μετά την πρώτη επαφή.

Με τις θερμοκρασίες συνεχώς στο μείον, αυτό το θέαμα θα το συναντήσεις συχνά στην κατεψυγμένη Νορβηγία.

Σε ένα από τα πιο διάστημα stages του WRC Νορβηγίας. Φυσικά, εμείς δεν επιχειρήσαμε να το παίξουμε οδηγοί αγώνων…

Τα καρφιά στο πέλμα των ελαστικών παρέχουν πρόσφυση που δεν το βάζει ο νους. Φυσικά, τα χιολάστιχα είναι υποχρεωτικά για την κίνηση στους δημόσιους δρόμους.

Οδηγούμε το νέο Mitsubishi Eclipse Cross στον πάγο (+video)

11.442 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 29/1/2018

Σε ένα ξεχωριστό event στην κατεψυγμένη Νορβηγία μας δόθηκε η ευκαιρία να οδηγήσουμε το νέο Mitsubishi Eclipse Cross σε ένα διαφορετικό περιβάλλον για τα ελληνικά δεδομένα και να δοκιμάσουμε αυτό για το οποίο οι άνθρωποι της Mitsubishi είναι υπερήφανοι: την τετρακίνησή του.

Το πρώτο ραντεβού του Mitsubishi Eclipse Cross με τον ειδικό Τύπο ήταν πριν δύο περίπου μήνες στην ηλιόλουστη Βαρκελώνη. Εκεί πήραμε μια γεύση για την οδική του συμπεριφορά, την ποιότητα κατασκευής, την απόδοση των κινητήρων, ακόμη και για την εμφάνιση, αφού διαφορετικά είναι να βλέπεις ένα μοντέλο στις φωτογραφίες και διαφορετικά από κοντά.

Για ποιο λόγο, λοιπόν, αποφάσισαν οι άνθρωποι της Mitsubishi να μας το συστήσουν εκ νέου, σε ένα δεύτερο ραντεβού, και μάλιστα σε ένα... κατεψυγμένο περιβάλλον με πολύ χιόνι και πάγο; Η εύλογη ίσως απορία έχει εύκολη απάντηση η οποία δεν έχει να κάνει με παιχνίδια του marketing, αλλά με την πίστη και εμπιστοσύνη των ανθρώπων στο ίδιο το προϊόν και την ανάδειξη ενός τομέα στον οποίο πρωτοστατεί η ιαπωνική φίρμα. Ποιον άλλο; Μα βέβαια την τεχνογνωσία τους πάνω στην τετρακίνηση. Υπάρχει άλλωστε καλύτερο πεδίο δοκιμών για να δοκιμάσεις ένα σύστημα τετρακίνησης, από παγωμένους δρόμους με μικρή ελκτική πρόσφυση;

Αλλωστε, η Mitsubishi δεν είναι μια εταιρεία που ασχολήθηκε τα τελευταία χρόνια με το four by four επειδή είναι μόδα και πουλάει, αλλά επειδή το έχει στο DNA της (απόδειξη ότι 1 στα 2 αυτοκίνητα που πουλάει στην Ευρώπη είναι 4x4). Το πρώτο της τετρακίνητο όχημα συναντάται πίσω στο 1936, ενώ τι να πει κανείς για την ενασχόλησή της στο ράλι Ντακάρ (σ.σ. είναι η πιο πολυνίκης εταιρεία), ή για την αγωνιστική της πορεία στο WRC και τη δημιουργία κορυφαίων μοντέλων στο είδος (βλ. Mitsubishi Lancer Evolution).

Γεμάτη πίστη λοιπόν σε αυτό που εξελίσσει μας κάλεσε στην παγωμένη Νορβηγία και στο Ice Event 2018 για να δοκιμάσουμε την τετρακίνηση του νέου Mitsubishi Eclipse Cross σε ένα αφιλόξενο για τα ελληνικά δεδομένα περιβάλλον, όπου αυτό που κυρίως άλλαζε ήταν οι αποχρώσεις του λευκού και τα μέτρα του χιονιού στο πλάι του δρόμου…

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

10 διαθέσιμα άρθρα για MITSUBISHI  ECLIPSE CROSS

 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια