4 φωτογραφίες »

Η πρώτη «πλεκτή» γρίλια.

Οι 4 νέες γρίλιες της Ford

1.833 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2020)

Τέσσερις νέες γρίλιες τις οποίες σκοπεύει να κατοχυρώσει η Ford ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.


Όπως φαίνεται η Ford δεν εργάζεται μόνο στην κατασκευή νέων μοντέλων, αλλά έχει στο πλάνο της να τα εξοπλίσει με πληθώρα διαφορετικών εξωτερικών χαρακτηριστικών, αρχής γενομένης από τη γρίλια. Μάλιστα δεν έχει περάσει αρκετός καιρός από τη στιγμή που είδαμε το επερχόμενο Bronco, κατά τη διάρκεια δοκιμών να εξοπλίζεται με δύο διαφορετικές γρίλιες.
 
Σήμερα ήρθαν στην επιφάνια τέσσερις αιτήσεις που έχει καταθέσει στις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ η φίρμα, οι οποίες παρουσιάζουν ισάριθμες διαφορετικές γρίλιες. Οι αιτήσεις έχουν κατατεθεί στις 29 Μαΐου και επί του παρόντος βρίσκονται προς εξέταση από τους φορείς.
 
Όπως μπορούμε να δούμε στις εικόνες, η πρώτη «πλεκτή» γρίλια πιθανότατα να προορίζεται για ένα SUV, ενώ η δεύτερη με τις τέσσερις οριζόντιες γραμμές και τους κάθετους αεραγωγούς πιθανότατα να αντιστοιχεί σε κάποιο pick-up. Όσον αφορά την τρίτη μάσκα, το πλαίσιό της θυμίζει αυτό του προηγούμενου Explorer, ενώ η τέταρτη φαίνεται σαν την ανανεωμένη έκδοση της γρίλιας που υπάρχει στο τρέχον Ford F-250.
 
Φυσικά, σε ποια μοντέλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν οι παραπάνω γρίλιες παραμένει απλώς σε επίπεδο εικασίας, καθώς περισσότερες απαντήσεις θα δοθούν κατά την παρουσίαση των νέων μοντέλων που έχει στα σκαριά η Ford. Μάλιστα με το νέο F-150 να κάνει πρεμιέρα στις 25 Ιουνίου και το Bronco να μην αργεί, περιμένοντας τον Ιούλιο για να συστηθεί στο κοινό, οι απαντήσεις αυτές ίσως να μην βρίσκονται μακριά.

Toyota
moto