Οι 43 Simply Clever λύσεις της νέας Skoda Fabia

Οι 43 Simply Clever λύσεις της νέας Skoda Fabia

7.059 Επισκέψεις στο άρθρο (11/5/2022)

Έχουν δίκιο όσοι λένε πως η Skoda κατασκευάζει τα πιο έξυπνα μοντέλα; Με κεντρικό εταιρικό πυλώνα την φιλοσοφία «Simply Clever», οι Τσέχοι «θωρακίζουν» την νέα Skoda Fabia με 43 έξυπνες καθημερινές λύσεις ευκολίας και άνεσης.

Χωράει τα πάντα, εκεί που δεν μπορείς να φανταστείς

Η φράση «Simply Clever» είναι μια φράση που χαρακτηρίζει όλα τα μοντέλα της Skoda και συνδέεται με τις έξυπνες-πρακτικές λύσεις που προσφέρουν αυτά στους επιβάτες τους. Λύσεις που στόχο έχουν να διευκολύνουν τις καθημερινές μετακινήσεις του και οι οποίες αφορούν παράμετρο, από την εργονομία και την ασφάλεια, μέχρι και προηγμένα τεχνολογικά συστήματα άνεσης και υποβοήθησης.

Για να μην μακρηγορούμε, όμως, με αφορμή την άφιξη της νέας Skoda Fabia στην Ελλάδα, επιβεβαιώνουμε ότι το νέο μοντέλο ακολουθεί αυτήν τη φιλοσοφία και για αυτό παρακάτω παρουσιάζουμε τις Simply Clever εφαρμογές που μας κάνουν μεγαλύτερη εντύπωση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

43 (!) Simply Clever λύσεις ευκολίας & άνεσης

Πιστή στο εταιρικό μότο της εφευρετικότητας και της λειτουργικότητα η νέα Skoda Fabia προτάσσει 43 Simply Clever επιλογές σε καμπίνα και χώρο αποσκευών. Σκοπός της δημιουργίας τους, να ικανοποιήσουν κάθε πιθανή και απίθανη ανάγκη των επιβατών, να διευρύνουν την γκάμα των καινοτόμων λεπτομερειών αποθήκευσης και μεταφοράς αντικειμένων (16 μικροαποθηκευτικοί χώροι στην καμπίνα), να προσφέρουν λύσεις σε καθημερινές, μα καθόλου αυτονόητες επιθυμίες μας. Αρκετές από τις Simply Clever λύσεις είναι διαθέσιμες από τον βασικό εξοπλισμό της νέας Fabia, η οποία μάλιστα λανσάρει για πρώτη φορά σε μοντέλο Skoda 5 ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά. Πάμε να τα γνωρίσουμε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Hyundai
vw