• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Σε συνέντευξή του ο επικεφαλής σχεδίασης της Opel, Mark Adams, είπε πως λεπτομέρειες του Opel GT Concept, όπως η γρίλια της μάσκας και οι ρευστές γραμμές, θα περάσουν σε άλλα μοντέλα παραγωγής.

Το πρώτο μοντέλο που θα λάβει τις ευεργετικές επιδράσεις του Opel GT Concept, θα είναι κατά τα φαινόμενα του νέο Insignia, το πρόκειται να αποκαλυφθεί προς τα τέλη του έτους.

H Opel δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με το GT Concept, καθώς σε ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, είναι δύσκολο να γίνει ένα μικρό κουπέ προτεραιότητα.

Οι «απόγονοι» του Opel GT

1.781 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/7/2016

Το μόνο σίγουρο είναι πως η μορφή του Opel GT Concept θα επηρεάσει τα μελλοντικά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας. Τι γίνεται, όμως, με το πισωκίνητο μικρό κουπέ;

 
Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν (και πότε) θα υπάρξει από την Οpel ένα μικρό πισωκίνητο κουπέ όχημα, στα πρότυπα του Opel GT Concept. Αυτό που είναι σίγουρο, είναι πως το εν λόγω πρωτότυπο θα δανείσει την αισθητική του σε μελλοντικά μοντέλα της εταιρείας.

Σε συνέντευξή του ο επικεφαλής σχεδίασης της Opel, Mark Adams, είπε πως λεπτομέρειες του GT Concept, όπως η γρίλια της μάσκας και οι ρευστές γραμμές, θα περάσουν σε άλλα μοντέλα παραγωγής.

Το πρώτο μοντέλο που θα λάβει τις ευεργετικές επιδράσεις του Opel GT Concept, θα είναι κατά τα φαινόμενα του νέο Insignia, το οποίο πρόκειται να αποκαλυφθεί προς τα τέλη του έτους.

Σε ό,τι αφορά σε αυτό καθαυτό το GT Concept, η Opel δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει. Παλαιότερες πληροφορίες ήθελαν την εταιρεία να ετοιμάζει μια πισωκίνητη πλατφόρμα, παίρνοντας το πίσω διαφορικό και την ανάρτηση του Mokka. Ωστόσο, όπως δήλωσε και ο διευθυντής της Vauxhall, Rory Harvey, σε ένα τόσο φορτωμένο πρόγραμμα, είναι δύσκολο να κάνεις ένα μικρό κουπέ προτεραιότητα.