2 φωτογραφίες »

«Το Captur για 17.730 ευρώ σου δίνει ένα μοντέλο στo άνω άκρο της κατηγορίας, πολύ πρακτικό και ευρύχωρο, με οικονομικό σύνολο και ποιοτικό στο δρόμο»

Renault Captur: Από 17.730 ευρώ

60.726 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2020)

Έκδοση: 1,0 TCe 100 PS Expression
Η νέα, δεύτερη στη σειρά, γενιά του Captur απέκτησε πιο οικογενειακό προφίλ χάρη στην αύξηση των διαστάσεών του (μήκος 4.227 χλστ.), η οποία του επέτρεψε να αποκτήσει πιο ευρύχωρη καμπίνα και κορυφαίο για τα δεδομένα της κλάσης πορτ-μπαγκάζ.
 
Το Captur λοιπόν προσφέρεται από 16.880 ευρώ στη βασική του ωστόσο εμείς uα προτιμήσουμε το αμέσως επόμενο επίπεδο Expression με 17.730 ευρώ, που είναι αρκετά πιο πλούσιο. Η επιλογή μας στηρίζεται στον τούρμπο κινητήρα 1,0 λτ. TCe απόδοσης 100 ίππων, ένα αρκούντως αποδοτικό και οικονομικό σύνολο. Σε αυτό το σημείο να τονίσουμε πως με επιπλέον κόστος 1.450 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε το ίδιο μοντέλο, με προσθήκη εργοστασιακού κιτ υγραερίου.
 
Επανερχόμενοι στο επίπεδο εξοπλισμού περιλαμβάνει όλα τα βασικά και απαραίτητα, φυσικά και μια μεγάλη οθόνη αφής 7`` για το σύστημα πολυμέσων, ενώ παράλληλα θα συναντήσουμε και πολλές πρακτικές λύσεις.
 
Πέρα από τις προδιαγραφές σημαντικό ρόλο στη αξία ενός αυτοκινήτου παίζει και η ποιότητα. Το Captur είναι αρκετά ποιοτικό στο εσωτερικό του, με μαλακά στην αφή υλικά και καλή συναρμολόγηση, αλλά και στα οδηγικά χαρακτηριστικά του, προσφέροντας εξαιρετική άνεση και πολύ υψηλή ποιότητα κύλισης.
 
Συγκρίνοντας λοιπόν τι παίρνεις σε αυτά τα χρήματα, το Captur για 17.730 ευρώ σου δίνει ένα μοντέλο στo άνω άκρο της κατηγορίας, πολύ πρακτικό και ευρύχωρο, με οικονομικό σύνολο και ποιοτικό στο δρόμο.

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στη σελίδα που σας ενδιαφέρει)

Ακολουθήστε το autotriti.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!
Τα πάντα για επαγγελματικό όχημα
Εκθεση Αυτοκινήτου. Οικονομία στην κατανάλωση. Βρές υβριδικά, ηλεκτρικά, LPG/CNG, plug-in. Τι ισχύει για μεταχειρισμένα και diesel