Τιμές με Leasing
Επαγγελματικά

Οι οδηγοί της Peugeot πίσω από το τιμόνι του 508 PSE

5.835 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2021)

Οι Loïc Duval, Kevin Magnussen, Paul Di Resta, Mikkel Jensen, Gustavo Menezes και James Rossiter επέλεξαν το 508 PSE για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), καθώς επίσης και για την προσωπική τους χρήση.

Το 508 Peugeot Sport Engineered είναι η πεμπτουσία της τεχνογνωσίας των μηχανικών της Peugeot Sport και αποτελεί μία «τεχνολογική βιτρίνα». Με τον 360 ίππων κινητήρα του, είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ από την Peugeot. Και επειδή η οδηγική απόλαυση βρίσκεται στην καρδιά του DNA της μάρκας, οι μηχανικοί της Peugeot Sport έχουν προσαρμόσει το πλαίσιο του 508 Peugeot Sport Engineered για να επιτύχει άνεση υψηλού επιπέδου και εξαιρετικό κράτημα.
 
Σχεδιασμένο στα εργαστήρια Peugeot Sport στις Βερσαλλίες και κατασκευασμένο στη Mulhouse της Γαλλίας, αυτό το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο για παραγγελία από τον Οκτώβριο του 2020, παράλληλα με την ανακοίνωση της επιστροφής της Peugeot στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) το 2022 στην κορυφαία κατηγορία LMH (Le Mans Hypercar). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι οδηγοί WEC παρέλαβαν το 508 Peugeot Sport Engineered από τον Απρίλιο, στην έκδοση σεντάν ή SW.
 
Ο James Rossiter και ο Gustavo Menezes πήγαν στη αντιπροσωπεία του Groupe Chopard στη Νίκαια για να ρίξουν μια ματιά στο αυτοκίνητό τους, ενώ ο Paul Di Resta παρέλαβε τα κλειδιά του στις εγκαταστάσεις της Peugeot Sport στο Satory και μας δίνει τις πρώτες του εντυπώσεις: «Απολαμβάνω πραγματικά το 508 Peugeot Sport Engineered μου. Είναι το τέλειο αυτοκίνητο για οικογένεια, ενώ παράλληλα δίνει την αίσθηση ότι είναι ένα αυτοκίνητο που έχει σχεδιαστεί καλά για κάποιον σαν εμένα. Μου αρέσει το γεγονός ότι αναπτύχθηκε στο ίδιο εργοστάσιο με το αγωνιστικό αυτοκίνητο. Από τότε που πήρα το αυτοκίνητο χρησιμοποιώ κυρίως το ηλεκτρικό υβριδικό στην πόλη. Επίσης, τα παιδικά καθίσματα ταιριάζουν τέλεια!»
 
Ο James Rossiter, ένας λάτρης των σπορ και των μεγάλων αποστάσεων, προσθέτει: «Είμαι πραγματικά εντυπωσιασμένος με μερικές από τις ρυθμίσεις που έχουν κάνει, συμπεριλαμβανομένου του ελέγχου ανάρτησης και του ηλεκτρονικού ελέγχου. Όλα αυτά ανταποκρίνονται ξεχωριστά στην οδήγησή σας και τροποποιούν τη συμπεριφορά του αυτοκινήτου σας ώστε να ταιριάζει σε όλες τις συνθήκες και στο στυλ οδήγησης. Αυτό είναι για μένα κάτι που ανεβάζει το 508 Peugeot Sport Engineered σε άλλο επίπεδο. Είναι ωραίο να αισθάνεσαι τη δύναμη, τη ροπή και την άμεση απόκριση του ηλεκτροκινητήρα. Με την έκδοση SW, μπορώ να βάλω το ποδήλατο ή την ιστιοσανίδα μου στο πίσω μέρος. Κάθε πρωί μπορώ να ταξιδεύω εύκολα και παντού με τα παιχνίδια μου, κάτι που είναι μεγάλη χαρά για μένα».
 
Οι Loïc Duval, Kevin Magnussen και Mikkel Jensen θα λάβουν σύντομα τα δικά τους 508 Peugeot Sport Engineered στις αντίστοιχες χώρες διαμονής τους, δηλαδή στην Ελβετία, τη Δανία και την Αυστρία.

test center
elk test