H Τaycan θα εξοπλίζεται με παραδοσιακούς καθρέπτες.

Στην βασική της έκδοση λέγεται πως η ισχύς της θα είναι 600 άλογα.

Νέα Porsche Taycan προ των πυλών (+video)

2.312 Επισκέψεις στο άρθρο (4/9/2019)

Με παραδοσιακούς καθρέπτες και με φωτιστικά σώματα πίσω που θα συνδέονται μεταξύ τους μέσω μιας λεπτής γραμμής θα εξοπλίζεται η νέα Τaycan.


Στην δημοσιότητα ήρθαν μια σειρά από φωτογραφίες teaser της νέας Porsche Taycan λίγες ώρες πριν το επίσημο ντεμπούτο της, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε live στο video παρακάτω, και μερικές μέρες πριν την έναρξη της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Αν και το πρώτο ηλεκτρικό της Porsche βρίσκεται εδώ και καιρό στην επικαιρότητα, αυτές είναι ουσιαστικά οι πρώτες εικόνες χωρίς καμουφλάζ, αφού η Porsche ήταν πολύ προσεκτική ώστε να μην υπάρξουν τυχόν διαρροές. Πλέον, μπορούμε να δούμε την σχεδίαση τόσο των εμπρός όσο και των πίσω φωτιστικών σωμάτων ενώ παράλληλα επαληθεύεται το γεγονός ότι η Τaycan θα εξοπλίζεται με παραδοσιακούς καθρέπτες και δεν θα χρησιμοποιεί κάμερες, παρά το ότι το VW Group έχει την απαραίτητη τεχνολογία.

Η Porsche Taycan θα προσφερθεί σε μια σειρά από εκδόσεις. Στην βασική της έκδοση λέγεται πως η ισχύς της θα είναι 600 άλογα και θα μπορεί να πετύχει το 0-100 σε μόλις 3,5 δευτερόλεπτα με ηλεκτρική αυτονομία 500 χιλιομέτρων.

Ως απόδειξη των ικανοτήτων της, η Τaycan έγινε πρόσφατα το ταχύτερο 4θυρο ηλεκτρικό που έχει βρεθεί ποτέ στην διάσημη πίστα του Nurburgring, καθώς ολοκλήρωσε έναν γύρο σε μόλις 7 λεπτά και 42 δευτερόλεπτα.

Δείτε εδώ live την επίσημα παρουσίαση του μοντέλου στις 16:00 ώρα Ελλάδος:
 

Toyota
test center