6 φωτογραφίες »

Oι πρώτες εικόνες του νέου Opel Astra

6.283 Επισκέψεις στο άρθρο (8/6/2021)

Το νέο Opel Αstra θα μοιάζει πολύ στο Mokka, θα είναι πιο hi-tech και θα προσφερθεί ως hatchback και ως Sports Tourer.

Η Opel δημοσίευσε σήμερα τις πρώτες εικόνες για το νέο Astra που για πρώτη φορά θα διατεθεί με ηλεκτρισμένα κινητήρια σύνολα. Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν πως στο νέο μοντέλο θα αποτυπώνεται η νέα, «καθαρή» και τολμηρή σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας που προαναγγέλλει το μέλλον των επιβατικών της αυτοκινήτων.


To όνομα του Astra γραμμένο στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

To όνομα του Astra γραμμένο στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.


Το κυρίαρχο εξωτερικό σχεδιαστικό στοιχείο είναι μία εξέλιξη του Opel Vizor που είδαμε για πρώτη φορά στο νέο Mokka. Αυτή η νέα μάσκα, που αντιπροσωπεύει το νέο πρόσωπο της μάρκας, εκτείνεται σε όλο το εμπρός τμήμα, ενσωματώνοντας αρμονικά τεχνολογίες, όπως οι πολύ λεπτοί προβολείς IntelliLux LED, που για μία ακόμα φορά θα φέρουν προηγμένες καινοτομίες στην κατηγορία των συμπαγών μοντέλων. Στο πίσω τμήμα, το όνομα του νέου Astra τοποθετείται στο κέντρο της επιφάνειας της πίσω πόρτας.

Όσον αφορά στο εσωτερικό βλέπουμε την επόμενη γενιά του ψηφιακού πίνακα οργάνων Pure Panel με δύο ευρείες οθόνες όπου προβάλλονται οι σημαντικότερες πληροφορίες σε οριζόντια διάταξη και με προσανατολισμό προς το οδηγό. Τα φυσικά χειριστήρια φαίνεται πως έχουν μειωθεί στο ελάχιστο, έχοντας τη μορφή περίτεχνα κατασκευασμένων μπουτόν. 

Το νέας γενιάς Astra που σχεδιάστηκε και εξελίχθηκε στο Russelsheim, θα διατίθεται ως δυναμικό πεντάθυρο hatchback αλλά και σε μια πιο πρακτική και ευέλικτη έκδοση Sports Tourer. Η παραγωγή του θα ξεκινήσει φέτος στο εργοστάσιο του Russelsheim. Περισσότερες πληροφορίες για τη νέα γενιά του συμπαγούς μοντέλου της Opel θα ακολουθήσουν σύντομα.


Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Pure Panel.

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων Pure Panel.

PEUGEOT NEW EVANS
4green