• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

To Ford Kuga στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

1.806 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/11/2020

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το νέο SUV της Ford, Kuga.

FORD: Η νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-E έφτασε! Ανακαλύψτε την.

Το Kuga αποτελεί το πιο καλοπουλημένο SUV της Ford στην Ευρώπη και το 3ο σε πωλήσεις μοντέλο της φίρμας. Σήμερα, στην 3η γενιά του είναι πιο ώριμο από ποτέ και υπόσχεται να προσφέρει οδηγικές συγκινήσεις και υψηλά επίπεδα άνεσης στον υποψήφιο ιδιοκτήτη του, ενώ είναι ριζικά αλλαγμένο στον τομέα της σχεδίασης, χρησιμοποιώντας τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της φίρμας όπως τη γνωρίσαμε στα νεότερα Puma, Focus και Fiesta.
 
Πατώντας στο δάπεδο του νέου Focus, μεγάλωσε σε μέγεθος, με αποτέλεσμα να γίνει ακόμα πιο ευρύχωρο για επιβάτες και αποσκευές, ενώ σημαντικό update έχει γίνει και στην πρακτικότητα. Στο εσωτερικό, εκτός από τους χώρους, υπάρχει σημαντική βελτίωση στην ποιότητα και τη σχεδίαση, ενώ ο ψηφιακός πίνακας οργάνων, το νέο σύστημα infotainment SYNC3 της Ford, το σύστημα FordPass Connect, που προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης στο wi-fi του αυτοκινήτου έως και 10 συσκευών, αλλά και απομακρυσμένο έλεγχο μέσω του FordPass App, ολοκληρώνουν τον ιδιαίτερα high-tech χαρακτήρα του νέου Kuga.

H γκάμα κινητήρων του νέου Kuga είναι πιο πλήρης από ποτέ, καθώς εκτός από τα μοτέρ βενζίνης (1,5 λτ. EcoBoost) και πετρελαίου (2.0 & 2,5 λτ. MHEV) με δικίνητες και τετρακίνητες εκδόσεις, πλέον και για πρώτη φορά, είναι διαθέσιμο και σε μία Plug-in hybrid έκδοση 225 ίππων. Με όλα τα παραπάνω, το μόνο σίγουρο είναι ότι κάθε υποψήφιος αγοραστής θα βρεί το Kuga που ταιριάζει απόλυτα με τις ανάγκες του.
 
Τα μοντέλα της Ford διατίθενται στη χώρα μας από την Ford Motor Ελλάς Α.Ε.Β.Ε., εταιρεία που αποτελεί τον επίσημο εισαγωγέα μοντέλων Ford, στηρίζοντας την αγορά αυτοκινήτου στην Ελλάδα με δράσεις και πρωτοβουλίες, και κύριο στόχο τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της.
 
Η Ford συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 5 μοντέλα, από το κορυφαίο μικρό Fiesta, το next big thing στα B-SUV, Puma, τα οικογενειακά Focus και Kuga αλλά και τη νέα ηλεκτρική Ford Mustang Mach-e.
Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Ford και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!
Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

54 διαθέσιμα άρθρα για FORD  KUGA

Tags: FORD KUGA