• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

To Peugeot 2008 στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

3.891 Επισκέψεις στο άρθρο (12/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το ολόφρεσκο B-SUV της Peugeot, το 2008.

PEUGEOT: Νέο Peugeot 208 από 14.150€

Το νέο 2008 αποτελεί την τελευταία πρόταση της Peugeot στην κατηγορία των μικρών crossover. Μας συστήθηκε φέτος με τη δεύτερη γενιά του και από την πρώτη στιγμή καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της κατηγορίας.
 
Το 2008 «πατάει» στο ίδιο πάτωμα με το εξίσου νέο 208, ενώ στην δεύτερη γενιά του ψήλωσε κατα 16 πόντους, τονίζοντας ακόμα περισσότερο τον Crossover χαρακτήρα του. Σχεδιαστικά, υιοθετεί τη νέα πρότυπα της γαλλικής φίρμας που αποπνέουν δυναμισμό και έναν premium αέρα για το μικρό Crossover. Εφοδιάζεται με μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και πετρελαίου με 100, 130 και 155 ίππους, ενώ για πρώτη φορά έχει και ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία 320 χλμ. και απόδοση 136 ίππων. Οι premium και hi-tech διαθέσεις του τονίζονται ακόμα περισσότερο στο εσωτερικό, με επιλογή ιδιαίτερα ποιοτικών υλικών, άψογη συναρμογή και highlight τον 3D ψηφιακό πίνακα οργάνων (ως μέρος του i-Cockpit της Peugeot), ενώ και οι χώροι αναβαθμίστηκαν σημαντικά, τόσο για τους επιβάτες, όσο και για τις αποσκευές.
 
Στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, η Peugeot εκπροσωπείται από τον επίσημο εισαγωγέα και έμπορο AIGLON S.A. μέλος του Ομίλου Συγγελίδη, κάτι που μαρτυρά το μυστικό της επιτυχίας της Peugeot τα τελευταία χρόνια και την εκτόξευση των πωλήσεις και της δημοφιλίας της φίρμας στη χώρα μας.
 
Η Peugeot συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 7 μοντέλα, από τα μινι και μικρά 108 και 208, το μικρομεσαίο 308, έως τα SUV 2008 και 3008, ενώ το παρόν θα δώσουν και τα νέα ηλεκτρικά e-208 και e-2008.

Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best selles μοντέλα της Peugeot και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το Peugeot 2008

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
 Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

37 διαθέσιμα άρθρα για PEUGEOT  2008