Τα Φθηνότερα Βενζινάδικα στην περιοχή σου
3 φωτογραφίες »

Το νέο Hyundai i10 στην Έκθεση Αυτοκινήτου!

2.906 Επισκέψεις στο άρθρο (17/11/2020)

Η 1η digital Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου! 24 Νοεμβρίου ανοίγει τις ψηφιακές της πύλες. Επισκεφτείτε την χωρίς μετακινήσεις, χωρίς συνωστισμό, χωρίς εισιτήριο! Απλά με 1 κλικ, όλα τα νέα και τα best sellers μοντέλα αυτοκινήτου της ελληνικής αγοράς, μεταξύ των οποίων και το ολοκαίνουργιο best-seller μίνι, Hyundai i10.

Το ολοκαίνουργιο Hyunda i10 ήρθε, στην 3η πλέον γενιά του, με στόχο να συνεχίσει να βρίσκεται στο βάθρο των πωλήσεων της μίνι κατηγορίας. Κύρια όπλα του ο trendy σχεδιασμός, οι προηγμένες τεχνολογίες, η κορυφαία ασφάλεια και πρακτικότητα και η χαμηλή κατανάλωση.
 
Η ευκολία και η ευελιξία με την οποία κινείται το νέο Hyundai i10 μέσα στην πόλη, αλλά και η σταθερότητά του στον ανοιχτό δρόμο αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του. Στη γκάμα των κινητήρων θα εντοπίσουμε τους δύο νέους αλουμινένιους και με καδένα βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,2 λτ. με αποδόσεις 67 και 84 ίππων αντίστοιχα, οι οποίοι συνδυάζονται τόσο με μηχανικό όσο και με αυτοματοποιημένο κιβώτιο, ενώ όσοι θέλουν το κάτι παραπάνω σε επιδόσεις θα αποζημιωθούν από την νεα turbo έκδοση N Line με τον 1,0 T-GDi κινητήρα των 100 ίππων!

Στο εσωτερικό, η κομψή νέα καμπίνα, με το υψηλό φινίρισμα και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας πολυμέσων και συνδεσιμότητας συνθέτουν μία μοντέρνα και πρακτική εικόνα. Με πλήρη εξοπλισμό, άφθονες θήκες για μικροαντικείμενα και άνετους χώρους, που θυμίζουν μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Όσο για το χώρο αποσκευών; Με 252 λίτρα είναι κορυφαίος για την κατηγορία και μπορεί να υπερκαλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητας.
 
Στη χώρα μας τα μοντέλα της Κορεάτικης φίρμας διατίθενται από την Hyundai Ελλάς που έχει αναλάβει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην ελληνική αγορά από το 1990. Μάλιστα από τα πρώτα κιόλας χρόνια ξεχώρισε στις προτιμήσεις των Ελλήνων οδηγών, κατακτώντας 2 φορές την πρώτη θέση των πωλήσεων και μία τη δεύτερη θέση, ενώ σταθερός στόχος της εταιρείας παραμένει η ικανοποίηση των κατόχων.
 
Η Hyundai συμμετέχει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του 2020 με 6 μοντέλα, από τα νεότερα i10, i20 και Tucson, μέχρι τα εξαιρετικά Kona, i30 και το επίσης άρτι αφιχθέν στη χώρα μας ηλεκτρικό Kona Electric.

Save the date: 24 Νοεμβρίου, επισκεφτείτε την Έκθεση και δείτε όλα τα νέα και best seller μοντέλα της Hyundai και άλλων σημαντικών κατασκευαστών!

Διαβάστε περισσότερα για το Hyundai i10

Τι πρέπει να ξέρετε για την Έκθεση Αυτοκινήτου 2020
Μετά την επιτυχία της «Διεθνούς Έκθεσης του AutoΤρίτη», που είχε πάνω από 1.600.000 επισκέψεις, στα περίπτερα της, σειρά έχει η «Ελληνική Έκθεση Αυτοκινήτου».
Η 1η digital Έκθεση Αυτοκινήτου!
 
Από τις 24 Νοεμβρίου και για διάστημα 3 εβδομάδων, θα παρουσιάσει:
  • ΟΛΑ τα ΝΕΑ & τα Βest Sellers μοντέλα των σημαντικότερων κατασκευαστών, τα οποία βρίσκονται και διατίθενται ήδη στην ελληνική αγορά. Βενζινοκίνητα, Diesel, Υβριδικά & Ηλεκτροκίνητα μοντέλα και οι καλύτερες προσφορές τους!
  • Τις AFTER SALES υπηρεσίες της ΝΕΑΣ εποχής που δίνουν καινοτόμες λύσεις στις νέο-αναδυόμενες ανάγκες του κοινού.
  • Τις ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ προτάσεις από την αγορά των ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ. Premium, Budget & Best Sellers προιόντα από TOP Βrands σε ειδικό ΤΟΜΕΑ στην Έκθεση Αυτοκινήτου του autotriti!
  • Και σε ειδικό ΤΟΜΕΑ, ΠΡΟΙΟΝΤΑ & ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ αυτοκινήτου! Επώνυμα Brands, Value for money προτάσεις για ιδιώτες & για επαγγελματίες B2B
Φυσικά –όπως κάθε χρόνο- κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου το κοινό, που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1.500.000 επισκέψεις (!), θα έχει την δυνατότητα να συμμετάσχει και στον διαγωνισμό-θεσμό της ελληνικής αγοράς αυτοκινήτου για την ανάδειξη του ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ της ΧΡΟΝΙΑΣ «Best Car 2021»!
 

Διαβάστε περισσότερα για το HYUNDAI i10