Γιατί το νέο Hyundai i10 είναι σημείο αναφοράς για τη μίνι κατηγορία εκτός του ότι προσφέρει στάνταρ σουίτα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού; Προσφέρει όντως καλύτ
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γιατί το νέο Hyundai i10 είναι σημείο αναφοράς για τη μίνι κατηγορία εκτός του ότι προσφέρει στάνταρ σουίτα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας και υποβοήθησης του έργου του οδηγού; Προσφέρει όντως καλύτερους χώρους από μοντέλα της μεγαλύτερης κατηγορίας;

Hyundai i10

2.664.709 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2020)

Trendy σχεδιασμός, προηγμένες τεχνολογίες, κορυφαία ασφάλεια, χαμηλή κατανάλωση και κορυφαία πρακτικότητα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία, που επιτρέπουν στο ολοκαίνουργιο Hyundai i10 να αποτελεί σημείο αναφοράς. Το ολοκαίνουργιο, 3ης γενιάς, Hyundai i10 είναι εδώ για να προσφέρει περισσότερα από όλα όσα μπορεί κάποιος να ζητήσει από ένα μίνι διαστάσεων αυτοκίνητο.

Δεν χρειάζεται παρά ελάχιστος χρόνος για να εκτιμήσεις την ευκολία και την ευελιξία με την οποία κινείται το νέο Hyundai i10 μέσα στην πόλη, αλλά και την σταθερότητά του σε κάποιο ταξίδι.

Δεν χρειάζεται παρά ελάχιστος χρόνος για να εκτιμήσεις την ευκολία και την ευελιξία με την οποία κινείται το νέο Hyundai i10 μέσα στην πόλη, αλλά και την σταθερότητά του σε κάποιο ταξίδι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Με τολμηρή εμφάνιση και trendy σχεδιασμό, το πεντάθυρο μίνι της Hyundai είναι εμπνευσμένο από το σχήμα των ανθρώπινων μυών και σε κερδίζει με την πρώτη ματιά προσφέροντας μια μοναδική αντίθεση μεταξύ απαλών καμπύλων και έντονων ακμών. Με χαμηλή οροφή και φαρδύτερο από ποτέ αμάξωμα, το νέο Hyundai i10 είναι μοναδικό. Έχοντας δυνατότητα επιλογής από 10 χρώματα αμαξώματος και μία δίχρωμη οροφή σε μαύρο ή κόκκινο, το νέο Hyundai i10 σου δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τη δική σου εξατομικευμένη εμφάνιση με 22 χρωματικούς συνδυασμούς! Τώρα και σε σπορ έκδοση N-Line με σαφείς επιρροές από τα σπορ και τα αγωνιστικά μοντέλα της Hyundai.



Κομψό και πρακτικό εσωτερικό
Στο εσωτερικό, η κομψή νέα καμπίνα, τα φρέσκα σχέδια σαν το εντυπωσιακό 3D κυψελοειδές μοτίβο Distinctive που καλύπτει το ταμπλό και τα πάνελ των θυρών, το υψηλό φινίρισμα και η τελευταία λέξη της τεχνολογίας πολυμέσων και συνδεσιμότητας συνθέτουν μία μοντέρνα και κυρίως πρακτική εικόνα. Με πλήρη εξοπλισμό, άφθονες θήκες για μικροαντικείμενα και άνετους χώρους, που θυμίζουν μοντέλα μεγαλύτερης κατηγορίας. Όσο για το χώρο αποσκευών; Με 252 λίτρα είναι κορυφαίος για την κατηγορία και μπορεί να υπερκαλύψει τις ανάγκες της καθημερινότητας.



Απόλυτη ευελιξία, οικονομία και κορυφαία ασφάλεια
Δεν χρειάζεται παρά ελάχιστος χρόνος για να εκτιμήσεις την ευκολία και την ευελιξία με την οποία κινείται το νέο Hyundai i10 μέσα στην πόλη, αλλά και την σταθερότητά του σε κάποιο ταξίδι. Πρόσθετα, η ψηλή θέση οδήγησης, οι μεγάλοι εξωτερικοί καθρέφτες, η καλή ορατότητα, η βολική θέση του επιλογέα των ταχυτήτων, το ελαφρύ πεντάλ του συμπλέκτη, τα 4 δισκόφρενα που είναι στάνταρ στις περισσότερες εκδόσεις, κάνουν την οδήγηση εύκολη, σε όλες τις συνθήκες. Οι δύο νέοι αλουμινένιοι και με καδένα βενζινοκινητήρες 1,0 και 1,2 λτ. με αποδόσεις 67 και 84 ίππων αντίστοιχα συνδυάζουν μαεστρικά την υψηλή απόδοση με χαμηλή κατανάλωση και ελάχιστες εκπομπές ρύπων. Για μέγιστη άνεση και ευκολία εκτός από το μηχανικό κιβώτιο προσφέρεται και αυτοματοποιημένο, ενώ όσοι θέλουν το κάτι παραπάνω σε επιδόσεις θα αποζημιωθούν από την turbo έκδοση με τον 1,0 T-GDi κινητήρα των 100 ίππων! Σε κάθε περίπτωση το Hyundai i10 είναι το πιο ασφαλές μοντέλο στην κατηγορία με στάνταρ το Hyundai SmartSense, που περιλαμβάνει Προηγμένα Συστήματα Υποστήριξης Οδήγησης. Μία νέα κάμερα πολλαπλών λειτουργιών περιλαμβάνει 5 διαφορετικές λειτουργίες: Forward Collision-Avoidance Assist (FCA) High Beam Assist (HBA), Lane Keep Assist System (LKA), Driver Attention Warning (DAW) και Intelligent Speed Limit Warning (ISLW). Το νέο Hyundai i10 είναι μίνι μόνο στις διαστάσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ (κάντε κλικ στο μοντέλο που σας ενδιαφέρει)

Δειτε και τα 98 μοντέλα της Εκθεσης

ELASTIKA 2024
OPEL