Όλα τα μικρομεσαία station wagon της αγοράς
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Όλα τα μικρομεσαία station wagon της αγοράς

67.958 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2022)

Tipo, i30, 308, Leon, Octavia και Corolla κρατάνε τη σημαία της πρακτικότητας ψηλά με τις station wagon εκδόσεις τους. Για να τις δούμε καλύτερα…

Πολύ πρακτικά για να πεθάνουν

Tα station wagon μπορεί να μην εκτιμήθηκαν ποτέ ιδιαίτερα στη χώρα μας, ωστόσο είναι πολύ πιο πρακτικά και με πιο ευρύχωρο πορτ-μπαγκάζ σε σχέση με τα σεντάν ή τα αντίστοιχα 5θυρα μοντέλα. Μάλιστα, παρά τις... πιέσεις που δέχεται η αγορά των wagon τα τελευταία χρόνια λόγω των SUV, η αγορά έχει κάποιες μοντέρνες προτάσεις. Στην ελληνική αγορά ξεχωρίζουμε 6 station wagon, που βασίζονται σε mainstream μικρομεσαία μοντέλα: Τα Fiat Tipo, Hyundai i30, Peugeot 308, SEAT Leon, Skoda Octavia και Toyota Corolla. Ας δούμε εν συντομία τι και πόσους χωράνε, όπως και αν έχουνε κάποιο συγκεκριμένο χαρακτηριστικό γνώρισμα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Fiat Tipo Station Wagon: Σε πολλές εκδόσεις

Χώρος αποσκευών: 550 λτ.
To ανανεωμένο Fiat Tipo είναι το πιο compact σε μήκος μικρομεσαίο Wagon της αγοράς, χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάνει εκπτώσεις στην πρακτικότητα. Ο χώρος αποσκευών με τα πίσω καθίσματα στη θέση τους είναι στα 550 λτ. καλύπτοντας απόλυτα τις ανάγκες μιας οικογένειας ή ενός χομπίστα. Στα θετικά του μοντέλου είναι η μεγάλη γκάμα κινητήρων, που περιλαμβάνει τόσο υβριδική, όσο και diesel εκδόσεις. Φυσικά, δεν πρέπει να μείνει χωρίς να τονιστεί, πως προσφέρεται και σε έκδοση Cross με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και σχετικά στοιχεία στην εμφάνιση, που του προσδίδουν crossover χαρακτηριστικά. Οι τιμές για την έκδοση με τον 1,0 turbo κινητήρα των 101 ίππων ξεκινούν από τα 20.377 ευρώ, ενώ εδώ μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά όλες τις εκδόσεις του που έχουμε δοκιμάσει.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
moto