Όλες οι Mercedes από 21.911€ για τους λάτρεις του χειροκίνητου

Όλες οι Mercedes από 21.911€ για τους λάτρεις του χειροκίνητου

76.022 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2022)

Παρά την άνεση και την ευκολία που προσφέρει το αυτόματο κιβώτιο, δεν είναι λίγοι αυτοί που προτιμούν τα χειροκίνητα. Ας δούμε ποια είναι τα μοντέλα της Mercedes που είναι διαθέσιμα με μηχανικό κιβώτιο και πόσο κοστίζουν, για τους... ρομαντικούς του επιλογέα.

Λάτρης του χειροκίνητου; Ιδού οι Mercedes που μπορείς να αγοράσεις!

Μπορεί τα αυτόματα κιβώτια να είναι πλέον καλύτερα από ποτέ και να έχουν αρχίσει να εκδιώχνουν τα χειροκίνητα από τη γκάμα πολλών εταιρειών, ωστόσο υπάρχουν πολλοί «ρομαντικοί» της αυτοκίνησης που απλά δεν μπορούν να σκεφτούν πως θα αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο χωρίς αυτό να έχει τρίτο πεντάλ και χωρίς να μπορούν να αλλάζουν οι ίδιοι τις ταχύτητες. Η Mercedes γνωρίζει πως υπάρχουν πολλοί petrolheads που δεν προτιμούν το αυτόματο κιβώτιο, τόσο γιατί αγαπούν τη χειροκίνητη μετάδοση ενώ, ας μην κρυβόμαστε, οι εκδόσεις με μηχανικό κιβώτιο είναι συνήθως πιο προσιτές από αυτές με το αυτόματο. Η Mercedes λοιπόν για όλους τους παραπάνω λόγους, προσφέρει μια ευρεία γκάμα premium μοντέλων με μηχανικό κιβώτιο καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα όσων επιθυμούν α αγοράσουν ένα πολυτελές, hi-tech και ποιοτικό αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να αποχωριστεί τη μαγεία της χρήσης του επιλογέα. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι επιλογές:

Θες χειροκίνητο και premium; Αυτές είναι οι επιλογές της Mercedes!
- A-Class hatchback σε βενζίνη και diesel από 21.911€
- Mercedes A-Class σεντάν από 27.617€
- Η πολυμορφική B-Class κοστίζει από 27.720€
- CLA Coupe & Shooting Brake: Aπό 31 χιλιάρικα η «μικρή» C-Class
Εσύ αν έπαιρνες κάποιο premium αυτοκίνητο σαν τα παραπάνω θα επέλεγες χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο για να είσαι πιο άνετος;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

VW LEASEPRO
test center