Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Λειψίας ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Απριλίου, ενώ για την ιστορία η τελευταία φορά που έλαβε χώρα ήταν το 2014 (φώτο) έχοντας προσελκύσει περί τους 2

Η Έκθεση Αυτοκινήτου της Λειψίας ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Απριλίου, ενώ για την ιστορία η τελευταία φορά που έλαβε χώρα ήταν το 2014 (φώτο) έχοντας προσελκύσει περί τους 242.000 επισκέπτες.

Όχι Λειψία φέτος

3.074 Επισκέψεις στο άρθρο (26/2/2016)

Η δεύτερη μεγαλύτερη Έκθεση Αυτοκινήτου της Γερμανίας, η Έκθεση της Λειψίας, δεν θα πραγματοποιηθεί φέτος!

autotriti team

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της Έκθεσης, αιτία για την συγκεκριμένη απόφαση αποτελεί το γεγονός ότι οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες έδειξαν πενιχρό ενδιαφέρον για την Έκθεση, κάτι το οποίο έπραξαν και στο σύνολο τους οι εμπλεκόμενες με τον κλάδο του αυτοκινήτου εταιρείες.
Ο CEO της Έκθεσης, Martin Buhl-Wagner, δήλωσε χαρακτηριστικά ότι μέχρι τις αρχές του μήνα (Φεβρουάριος) 22 αυτοκινητοβιομηχανίες και 27 εταιρείες από τον χώρο του αυτοκινήτου είχαν δηλώσει συμμετοχή στην Έκθεση, αλλά πλέον 13 εταιρείες κατασκευής αυτοκινήτων και 17 εταιρείες από τον χώρο του αυτοκινήτου, απέσυραν τις συμμετοχές τους, λόγω του περιορισμένου εκθεσιακού χώρου, αλλά κυρίως λόγω της απουσίας ανταγωνισμού.
Να σημειωθεί ότι η Έκθεση Αυτοκινήτου της Λειψίας ήταν προγραμματισμένη να πραγματοποιηθεί από 9 έως 17 Απριλίου, ενώ για την ιστορία η τελευταία φορά που έλαβε χώρα ήταν το 2014 έχοντας προσελκύσει περί τους 242.000 επισκέπτες.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »