Ο εν λόγω τυφώνας δυστυχώς τραυμάτισε περίπου 20 ανθρώπους και αφαίρεσε τις ζωές τριών.

Η ταχύτητα με την οποία κινούνταν έφτασε ακόμα και τα 257 χλμ./ώρα.

«Παλιοσίδερα» έγιναν 500 Τοyota & Chevrolet

1.855 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2019)

Kαταστροφικός ήταν ο τυφώνας που έπληξε πόλη των ΗΠΑ την περασμένη εβδομάδα. Δείτε τι άφησε πίσω του.

Περίπου 500 οχήματα λέγεται πως καταστράφηκαν σε μια αντιπροσωπεία Chevrolet και Toyota στην πόλη εξαιτίας ενός ισχυρού τυφώνα που έπληξε την πόλη Jefferson στο Μισούρι.
 
Όπως ανακοίνωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, την Τετάρτη το βράδυ της προηγούμενης εβδομάδας, ένας τυφώνας πέρασε από την εν λόγω πόλη και άφησε πίσω του καταστροφή στις δύο αντιπροσωπείες ιδιοκτησίας του Jay Schnieders. Όταν πέρασε ο κίνδυνος για την ζωή των κατοίκων και ο Schnieders επισκέφθηκε το σημείο, είδε πως από τα 750 αυτοκίνητα που βρισκόντουσαν σταθμευμένα στις δύο αντιπροσωπείες, τα περίπου 500 από αυτά υπέστησαν υλικές ζημιές. Για να επισκευαστούν υπολογίζεται πως χρειάζονται 15 εκατομμύρια δολάρια, ενώ μαζί με τα έξοδα για την αποκατάσταση των ζημιών που έγιναν στις εγκαταστάσεις, το νούμερο φτάνει ακόμα και τα 30 εκατομμύρια δολάρια.

Ο Schnieders δήλωσε: «Δεν μπορώ να το πιστέψω. Τα  οχήματα εκτοξεύτηκαν προς κάθε κατεύθυνση λες και ήταν παιχνίδια». Ο ίδιος συνέχισε πως τα καταστήματά του θα είναι κλειστά για τους πολίτες για αρκετό καιρό αφού πρέπει πρώτα να έρθουν επιθεωρητές από την ασφάλεια για να δουν την έκταση των ζημιών.

Ο εν λόγω τυφώνας δυστυχώς τραυμάτισε περίπου 20 ανθρώπους και αφαίρεσε τις ζωές τριών. Η ταχύτητα με την οποία κινούνταν έφτασε ακόμα και τα 257 χλμ./ώρα.  

PEIRAIOS LEASING
test center