Πάνω από 120 καινούργια αυτοκίνητα φοράνε Bridgestone

1.574 Επισκέψεις στο άρθρο (21/1/2019)

Περισσότερες από 40 εκδόσεις συνολικά 120 νέων μοντέλων από 15 μάρκες εφοδιάζονται από το εργοστάσιο με ελαστικά πρώτης τοποθέτησης της Bridgestone.

Το 2018, η Bridgestone, η γνωστή εταιρεία ελαστικών επιλέχθηκε ως προμηθευτής για περισσότερες από 120 νέες εργοστασιακές τοποθετήσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική. Αυτό σημαίνει αύξηση άνω του 30%, με τις τοποθετήσεις να κατανέμονται σε περισσότερα από 40 διαφορετικά μοντέλα από 15 διαφορετικούς κατασκευαστές.

Η Bridgestone πρωτοστατεί στον κλάδο της όσον αφορά στις επενδύσεις στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης, σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωσή της, και οι Κατασκευαστές Αρχικού Εξοπλισμού (OEMs) εκτιμούν αυτές τις κινήσεις. Μάλιστα, όπως ισχυρίζονται οι άνθρωποι της Bridgestone, η ποιότητα και η καινοτομία της σειράς κορυφαίων ελαστικών της φίρμας υπογραμμίζεται από τους κατασκευαστές αυτοκινήτων, οι οποίοι δεσμεύονται να τα χρησιμοποιούν ως αρχικό εξοπλισμό, μεταξύ των οποίων οι Toyota, Mercedes και Porsche.
 
 
Ταυτόχρονα, η Bridgestone συνεχίζει να είναι ο κύριος προμηθευτής των Audi, SEAT, Skoda και παραμένει στρατηγικός συνεργάτης του ομίλου Volkswagen. Στην Audi, ο όγκος των τοποθετήσεων έχει διπλασιαστεί κατά τη διάρκεια των τελευταίων πέντε ετών. Επιπλέον, η Bridgestone κατέχει ισχυρή θέση στην BMW. Αυτό το αναγνωρίζει κανείς καλύτερα μέσω του εύρους των αρχικών τοποθετήσεων Bridgestone στις σειρές BMW 3, BMW 7, BMW X5 / X7 και στην BMW Z4.
 
Οι κατασκευαστές οχημάτων επέλεξαν τα ελαστικά Bridgestone για τις αρχικές τοποθετήσεις τους σε μια ευρεία ποικιλία μοντέλων, στην οποία περιλαμβάνονται: ηλεκτρικά-υβριδικά οχήματα όπως η BMW i3s και η Toyota Corolla, αλλά και το Audi A6 Allroad, το Opel Insignia, την πρωτοποριακή σειρά BMW 8, καθώς και τα πολυτελή Porsche Cayenne και τα σπορ αυτοκίνητα όπως η Ferrari Portofino και το Renault Mégane RS και R.S. Trophy. Τώρα περισσότερο από το 85% των τοποθετήσεων αφορά σε ελαστικά με ζάντα 17 ιντσών ή μεγαλύτερη.

PEIRAIOS LEASING
moto