Πάνω από 20.000 παραγγελίες για το VW ID.Buzz

Πάνω από 20.000 παραγγελίες για το VW ID.Buzz

2.137 Επισκέψεις στο άρθρο (31/10/2022)

Ξεπέρασαν τις 20.000 οι παραγγελίες για το ID.Buzz, πολλές παραπάνω από ότι υπολόγιζε η γερμανική εταιρεία να παράγει μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Ξεπέρασε τις προσδοκίες το ID.Buzz

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι παραγγελίες για το ID.Buzz ξεπέρασαν τις 20.000. γεγονός που σημαίνει πως η ευρωπαϊκή αγορά δείχνει αρκετά μεγάλο ενδιαφέρον για το γερμανικό ηλεκτρικό βαν.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

«Αναμένουμε περαιτέρω αύξηση της ζήτησης»

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο Lars Krause, μέλος του διοικητικού συμβουλίου του τμήματος Πωλήσεων & Marketing της Volkswagen, σχολίασε: «Ακόμη και πριν από την κυκλοφορία στις αντιπροσωπείες μας, από την έναρξη των προ-παραγγελιών, καταφέραμε να πουλήσουμε περισσότερα από 20.000 ID.Buzz. Με τη διαθεσιμότητά τους στους εκθεσιακούς χώρους, αναμένουμε τώρα περαιτέρω αύξηση της ζήτησης.»
 

Λανσάρισμα στην έκδοση μπαταρίας 82 kWh

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο πως, το Volkswagen ID.Buzz θα είναι διαθέσιμο αρχικά μόνο σε έκδοση με μπαταρία 82 kWh και κίνηση στους πίσω τροχούς. Οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ επιβατικής ή επαγγελματικής έκδοσης, ενώ αργότερα θα δούμε κι άλλες εκδόσεις και επιλογές σε ηλεκτροκινητήρα και μπαταρία, αυξάνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τον αριθμό των παραγγελιών.
 

Συνέχεια του άρθρου >>>
citroen
KIA