Κατέστρεψε ότι βρήκε στο πέρασμα του.

Το εικονοστάσι...

Κατέστρεψε ότι βρήκε στο πέρασμα του.

Παπάς «λιώμα» έπεσε πάνω σε εικονοστάσι

3.018 Επισκέψεις στο άρθρο (12/9/2018)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έκανε ο παπάς την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή της Λαμίας. Διαβάστε τι έγινε.

Ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό συνέβη στους δρόμους της Λαμίας την περασμένη εβδομάδα όταν ένας παπάς έχασε τον έλεγχο του τζιμ που οδηγούσε από το Νοσοκομείο προς τον Αγιο Λουκά και κατέστρεψε ότι βρήκε στο πέρασμα του.

Το όχημα προσέκρουσε στο κράσπεδο και στην συνέχεια όντας ανεξέλεγκτο διέλυσε στο πέρασμα του ένα εικονοστάσι που βρισκόταν λίγο παραδίπλα πριν καταλήξει κατεστραμμένο λίγα μόλις μέτρα μακριά από διερχόμενους ποδηλάτες που είδαν ξαφνικά το μαύρο SUV να έρχεται κατά πάνω τους.
 
Οι τελευταίοι μάλιστα μαζί με περαστικούς και άλλους διερχόμενους οδηγούς έτρεξαν να προσφέρουν την βοήθεια τους στον παπά που φάνηκε αμέσως πως βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης ενώ λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο και παρέλαβε τον παπά για τις τυπικές εξετάσεις, μιας και, όπως φαίνεται, ο Θεός «έβαλε το χέρι του» και ο ιερέας δεν υπέστη ούτε γρατζουνιά.

Η Τροχαία Λαμίας έφτασε και αυτή στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν αλλά μέχρι αυτήν την στιγμή δεν έχει γίνει γνωστό αν αποδόθηκαν ευθύνες στον «πότη» παπά.

πηγή: lamiareport.gr

SPRING SEAT
NISSAN