Το κοινό χαρακτηριστικό της νέας σειράς είναι πως όλα τα παπούτσια είναι εμπνευσμένα από τις γενιές της 911 Turbo.

Παπούτσια της Puma με έμπνευση από τις Porsche 911 Turbo

2.628 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2020)

Μία νέα σειρά παπουτσιών, η οποία περιλαμβάνει ένα διαφορετικό σχέδιο για κάθε γενιά της 911 Turbo παρουσίασαν οι Porsche και Puma.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Porsche και Puma συνεργάζονται για να λανσάρουν αθλητικά παπούτσια τα οποία φέρουν την ονομασία και το έμβλημα της γερμανικής μάρκας κατασκευής αυτοκινήτων, ωστόσο η νέα σειρά που ανακοίνωσαν οι δύο μάρκες είναι κάτι το διαφορετικό.
 
Όπως ανακοινώθηκε η νέα σειρά παπουτσιών που λανσάρεται θα έχει περιορισμένο αριθμό μονάδων. Το κοινό χαρακτηριστικό της νέας σειράς είναι πως όλα τα παπούτσια είναι εμπνευσμένα από τις γενιές της 911 Turbo έχοντας μάλιστα και τα αντίστοιχα χρώματα που χαρακτήρισαν τα μοντέλα.
 
Αμφότερες οι μάρκες εξηγούν πως οι αεροτομές των μοντέλων, οι γραμμές σχεδίασης, και το εσωτερικό, χρησιμοποιήθηκαν ως έμπνευση για να δημιουργήσουν παπούτσια τόσο ξεχωριστά όσο τα ίδια τα αυτοκίνητα. Προφανώς και μην περιμένετε να βρείτε καμία αεροτομή στο πίσω μέρος του παπουτσιού, όμως φαίνεται πως οι σχεδιαστές της Puma κατάφεραν να φέρουν μία αίσθηση από Porsche στα παπούτσια.
 
Η σύνθεση των παπουτσιών αποτελείται από δύο σειρές. Η σειρά Future Rider της Puma χρησιμοποιείται ως βάση για τα μοντέλα που έχουν σύνδεση με τις αερόψυκτες 911 Turbo, ενώ η σειρά Speedcat παίρνει τις πιο πρόσφατες υδρόψυκτες εκδόσεις 996, 997, 991 και 992 των 911 Turbo S.
 
Η επίσημη πώληση ξεκινά αύριο αλλά σήμερα, η Puma θα δώσει στους γρηγορότερους θαυμαστές της την ευκαιρία για μία πρόωρη αγορά. Συγκεκριμένα θα έχετε μόλις 2,7 δευτερόλεπτα για να κάνετε μια προπαραγγελία σε αυτόν τον σύνδεσμο για 150 δολάρια (127 ευρώ περίπου) ανά ζεύγος.

Toyota
moto