Ο Παύλος Ιωαννίδης, νικητής του διαγωνισμού Best Car by ΑutoΤρίτη παρέλαβε το δώρο του, ένα ολοκαίνουριο Jeep Compass 1,4 λτ. 140 ίππων Longtitude.

Ο κ. Σάκης Μελάς, Διευθυντής πωλήσεων Lancia-Jeep, μαζί με τον Βrand Manager της Jeep, κ. Ανδρέα Βουρνά παρέδωσαν τα κλειδιά του Compass στον τυχερό νικητή.

«Μάτι δεν έκλεισα όλο το βράδυ μέχρι να σε πάρω»

Ο κ. Μέλας ανέλαβε να κάνει και μια μικρή παρουσίαση-επίδειξη του Jeep Compass στον τυχερό Παύλο.

Ο κ. Μέλας ανέλαβε να κάνει και μια μικρή παρουσίαση-επίδειξη του Jeep Compass στον τυχερό Παύλο.

Ο κ. Βουρνάς βοήθησε τον Παύλο Ιωαννίδη να διεκπεραιώσει όλα τα διαδικαστικά, μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και το Jeep Compass να περάσει και με τη «βούλα» στα χέρια του δεύτερου.

Παράδοση Jeep Compass στο νικητή του Best Car 2018

9.221 Επισκέψεις στο άρθρο

«O Παύλος έπιασε το τζόκερ»: Αυτό έλεγαν όσοι είδαν τον Παύλο να κυκλοφορεί με το καινούριο του αυτοκίνητο, το νέο Jeep Compass, το μεγάλο δώρο που κέρδισε στο διαγωνισμό του Best Car by ΑutoΤρίτη.

Ο Παύλος Ιωαννίδης, νικητής του διαγωνισμού Best Car by ΑutoΤρίτη παρέλαβε το δώρο του, ένα ολοκαίνουριο Jeep Compass 1,4 λτ. 140 ίππων Longtitude, για έναν ολόκληρο χρόνο με όλα τα πάγια έξοδα πληρωμένα και πλέον κυκλοφορεί έχοντας «διαφορετικό αέρα», πιο… premium! 

Δια του λόγου του αληθές, όπως ο ίδιος μας εκμυστηρεύτηκες ο κοινωνικός του περίγυρος νόμιζε ότι έπιασε το τζόκερ, όταν τον είδαν με το νέο Jeep Compass. Πάντως και ο ίδιος αισθάνεται ανάλογα τυχερός, καθώς από τη στιγμή που έλαβε μέρος στο διαγωνισμό του AutoΤρίτη, η μεγάλη του επιθυμία ήταν να κερδίσει το Jeep Compass, το οποίο είχε ξεχωρίσει λόγω σχεδίασης. Εξάλλου ο Παύλος ασχολείται με τη σχεδίαση αυτοκινήτων, συνεπώς η κρίση του έχει μεγαλύτερη αξία. Μάλιστα το βράδυ πριν παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο, κατά δήλωσή του δεν κατάφερε να κοιμηθεί από την αγωνία του. 

Η παράδοση του Jeep Compass έγινε στα γραφεία της AutoOne, από τους κ.κ. Σάκη Μελά, Διευθυντή πωλήσεων Lancia-Jeep και Ανδρέα Βουρνά, Brand Manager Jeep, οι οποίοι έκαναν και την απαραίτητη παρουσίαση-επίδειξη του αυτοκινήτου, με τη βοήθεια της συντακτικής ομάδας του AutoΤρίτη.

Premium roadtrips
Ο Παύλος ενθουσιάστηκε από το δώρο του και ήδη αμέσως μετά την παραλαβή είχε κανονίσει ένα μικρό roadtrip από την Αθήνα στην Κόρινθο και από εκεί στο Ναύπλιο, καθώς ανυπομονούσε να κάνει την πρώτη του βόλτα. 

Εκτός αυτού, ο νικητής μας λόγω υποχρεώσεων, κάνει συχνά τη διαδρομή Κόρινθος-Αθήνα και ήδη μετά από τις πρώτες του διαδρομές δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από την άνεση και την ποιότητα κύλισης που του προσφέρει το Jeep Compass στο δρόμο, στοιχεία που ξεχωρίζουν σε ένα ταξίδι.

Εξάλλου, όπως μας είπε, τώρα που του δίνετε η δυνατότητα το καλοκαίρι,  σκοπεύει να κάνει πολλά ταξίδια οδικώς, ώστε να εκμεταλλευτεί πλήρως τις δυνατότητες που του προσφέρει το νέο του αυτοκίνητο.

Παύλο το AutoΤρίτη σου εύχεται να περάσεις τέλεια στα ταξίδια σου και να κάνει όσα περισσότερα μπορείς! 

Jeep Compass: Ένα πραγματικό Jeep
Η Jeep τοποθετεί το νέο Compass των 4,4 μέτρων πάνω από το Renegade και κάτω από το μεγαλύτερο Cherokee καλύπτοντας με τον καλύτερο τρόπο το κενό στη γκάμα. Κάτω από το αμάξωμα υπάρχει συγγένεια πολύ κοντινού βαθμού με το Renegade, απόρροια της χρήσης της ίδιας, σπονδυλωτής πλατφόρμας η οποία επιτρέπει οχήματα με διαφορετικό μεταξόνιο και άλλες κρίσιμες διαστάσεις, να χτιστούν πάνω στην ίδια βάση, μειώνοντας χρόνους και κόστη εξέλιξης και παραγωγής.

Αναφορικά με τον εξοπλισμό του εσωτερικού, το οποίο πλέον διαθέτει υψηλά ποιοτικά στάνταρ, οι υποψήφιοι πελάτες μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα στα 3 συστήματα infotainment Uconnect, που έρχονται με οθόνες αφής 5,0, 7,0 και 8,4 ιντσών, με τα δύο τελευταία να έχουν οθόνη υψηλής ευκρίνειας και συνδεσιμότητα Apple CarPlay και Android Auto. Φροντισμένη είναι και η προσφερόμενη ασφάλεια, με το νέο Jeep Compass να εξοπλίζεται με όλες τις σύγχρονες τεχνολογικές εφαρμογές ενεργητικής και παθητικής ασφάλειας.

Με έως 170 ίππους και δύο συστήματα τετρακίνησης
H Jeep προσφέρει το Compass με τον 1,4 MultiAir των 140 ή 170 ίππων, με το πρώτο να διατίθεται ως 2WD με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, ενώ το δεύτερο είναι 4κίνητο και εξοπλίζεται με 9άρι αυτόματο κιβώτιο. Οι diesel επιλογές ξεκινούν από τον 1,6 Multijet με 6άρι μηχανικό και μπροστά κίνηση, ενώ πιο πάνω συναντάμε τον 2,0 Multijet των 140 και 170 ίππων. Η μικρή έκδοση προσφέρεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο και το σύστημα 4WD, ενώ η κορυφαία εκδοχή έρχεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο και τετρακίνηση.

 Παράλληλα, η Jeep υπόσχεται τα καλύτερα off-road χαρακτηριστικά της κλάσης προσφέροντας δύο συστήματα τετρακίνησης: To Active Drive και Active Drive Low. Αμφότερα διαθέτουν έως και 5 λειτουργίες, τις Auto, Snow, Sand και Mud, συν το mode «Rock» αποκλειστικά για τα Τrailhawk μοντέλα. Σε κανονικές συνθήκες, το νέο Compass, που βασίζεται σε μια επιμηκυμένη έκδοση της πλατφόρμας του Renegade, είναι προσθιοκίνητο προκειμένου να πέφτει η κατανάλωση.

Toyota
test center