Από αριστερά: Θανάσης Αγγελής, Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων των Hyundai-Kia, Μαίρη Παλαιολόγου, PR & Communications Executive της Kia Hellas, Δημήτρης Χριστοπέτρος, νικητής διαγωνισμού Best Car 2019 και Κώστας Καπογιάννης, Υπεύθυνος Σύνταξης AutoΤρίτη.

«Τι καλύτερο δώρο για να ξεκινήσει το καλοκαίρι!» Ο τυχερός νικητής στη θέση του οδηγού του Kia Ceed που κέρδισε.

Το εσωτερικό του Kia Ceed είναι ένα από τα πιο καλοφτιαγμένα της κατηγορίας των μικρομεσαίων. Ο Δημήτρης το βρήκε επίσης εργονομικό και εξοικειώθηκε αμέσως.

Η ώρα των υπογραφών και τα χαμόγελα πλημμυρίζουν τα πρόσωπα των συμμετεχόντων.

Ο κ. Θανάσης Αγγελής, Δ/ντής Δημοσίων Σχέσεων των Hyundai-Kia παραδίδει το κλειδί στον τυχερό νικητή του Best Car 2019, κ. Δημήτρη Χριστοπέτρο.

«Γνώστης» ο Δημήτρης για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Η έκδοση του αυτοκινήτου που θα χαρεί είναι αυτή με τον 1.400άρη βενζινοκινητήρα των 140 ίππων.

Παράδοση του Kia Ceed στον τυχερό νικητή

5.621 Επισκέψεις στο άρθρο

Tο καλύτερο δώρο! «Τι καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσει το καλοκαίρι!» αναφώνησε με χαρά ένας εκ των νικητών του φετινού Best Car by AutoΤρίτη, κος Δημήτρης Χριστοπέτρος.

Ο Δημήτρης, τακτικός αναγνώστης του περιοδικού AutoΤρίτη και του autotriti.gr ήταν ένας εκ των τεσσάρων τυχερών νικητών του Best Car 2019 by AutoΤρίτη, τον διαγωνισμό-θεσμό με τον οποίο δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να αναδείξει το καλύτερο αυτοκίνητο της ελληνικής αγοράς.

Στις αρχές του χρόνου, όταν έγινε η κλήρωση, ενημερώθηκε πως είχε κερδίσει ένα αυτοκίνητο για 6 μήνες, και πλέον ήρθε η στιγμή να παραλάβει το δώρο του! Γεμάτος χαμόγελο και ενθουσιασμό για άλλη μια φόρα, ήρθε στην ανακαινισμένη Έκθεση της Kia στην Λεωφ. Κηφισίας 352, όπου εκεί τον περιμέναμε μαζί με τον κ. Θανάση Αγγελή, Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων των Hyundai-Kia στην Ελλάδα, και την κα. Μαίρη Παλαιολόγου, PR & Communications Executive της Kia Hellas.

Λάτρης του αυτοκινήτου και γνώστης της αυτοκινητιστικής επικαιρότητας, ο Δημήτρης ήταν ενήμερος για την παραμικρή λεπτομέρεια του νέου Kia Ceed, των τεχνικών του χαρακτηριστικών, των επιδόσεων, της γκάμας των αμαξωμάτων του (φυσικά εννοούμε το Proceed), αλλά και επιμέρους «επιτευγμάτων» του. Όπως για παράδειγμα το ότι έχει επιτύχει μια από τις καλύτερες επιδόσεις (74 χλμ./ώρα) στο τεστ αποφυγής κινδύνου (elk test) του AutoΤρίτη, και ότι έχει σημειώσει μια από τις κορυφαίες επιδόσεις στο φρενάρισμα 100-0 χλμ./ώρα. Συγκεκριμένα, τα όργανα του AutoΤρίτη για την έκδοση 1,4 turbo των 140 ίππων, η οποία ήταν και αυτή που κέρδισε ο Δημήτρης, έγραψαν μόλις 33,9 μέτρα!

Η συζήτησή μας όμως δεν έμεινε εκεί. Αλλωστε, ο Δημήτρης, κάτοχος μιας Alfa Romeo GT, και οδηγός που αρέσκεται στη σπορτίφ οδήγηση ήθελε να μάθει περισσότερα και για την οδική συμπεριφορά του Kia Ceed. Εμείς, από την άλλη, δεν του δώσαμε απάντηση, ούτε θέλαμε να τον προϊδεάσουμε. Του προτείναμε να κάνει τα πρώτα χιλιόμετρα, να το ευχαριστηθεί, και αμέσως μετά να μας πει για τις οδηγικές του εντυπώσεις, όπως και έγινε. Εμείς, άλλωστε, έχουμε γράψει στις δοκιμές που έχουμε δημοσιεύσει στο παρελθόν για την εξαιρετική ποιότητα κύλισης, το πλούσιο σε πληροφόρηση τιμόνι, αλλά και τα αυξημένα όρια ελκτικής πρόσφυσης του μικρομεσαίου της Kia. O Δημήτρης, όμως, πρόσθεσε και άλλα γλαφυρά στην περιγραφή του, καθώς από την μια στιγμή βρέθηκε από την Alfa του σε ένα καινούριο Ceed.

Εντυπωσιασμένος από την χαμηλή κατανάλωση του μοντέλου (8,0 λτ./100 χλμ. έχει σημειώσει το τμήμα μετρήσεών μας) και τις επιδόσεις του turbo κινητήρα των 140 ίππων, εξήρε επίσης τους χώρους, την ποιότητα κατασκευής και υλικών («δεν κάνει ούτε τσικ το ταμπλό»), αλλά και της εντυπωσιακής εμφάνισης.

Με λίγα λόγια, ήταν απόλυτα χαρούμενος από το δώρο του. Το Kia Ceed είναι άλλωστε, ένα από τα καλύτερα μοντέλα της κατηγορίας του. Εμείς, να του ευχηθούμε μόνο καλά χιλιόμετρα!

Toyota
test center