2 φωτογραφίες »

Παραδόθηκαν τα πρώτα VW ID.4 στην Γερμανία

2.306 Επισκέψεις στο άρθρο (29/3/2021)

Η Volkswagen παρέδωσε τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά ID.4 στους νέους τους ιδιοκτήτες και όπως αποδείχθηκε, κάποιοι από αυτούς είχαν ήδη αγοράσει και από ένα ID.3.


Τα πρώτα ηλεκτρικά ID.4 στους νέους τους ιδιοκτήτες παρέδωσε η Volkswagen στις εγκαταστάσεις της φίρμας σε Δρέσδη και Βόλφσμπουργκ. Τα SUV παραδόθηκαν ταυτόχρονα στους πελάτες και όπως φάνηκε, κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη αγοράσει και ένα ID.3. Ο Mario Heyer, ένας από τους πρώτους ιδιοκτήτες του ID.4 δήλωσε: «Απλά λατρεύω την οικογένεια ID και για αυτό έπρεπε να αγοράσω και άλλο αμέσως».

Ο Μatthias Hoeper, ένας ακόμα νέος ιδιοκτήτης του ID.4 δήλωσε: «Είμαι μεγάλος οπαδός της ηλεκτροκίνησης. Είμαι ευχαριστημένος με την αγορά αυτή και με το γεγονός πως είμαι ένας από τους πρώτους ανθρώπους στην Γερμανία που θα οδηγήσει το αυτοκίνητο αυτό».

Η VW έχει ήδη λάβει 23.500 παραγγελίες για το νέο ID.4 από ανθρώπους σε όλη την Ευρώπη ήδη από τα τέλη του Φεβρουαρίου, παρά το γεγονός πως πολλές αντιπροσωπείες ήταν κλειστές λόγω της πανδημίας. Η εταιρεία πιστεύει πως θα πουλήσει 150.000 ID.4 σε όλο τον κόσμο το 2021. «Το λανσάρισμα του μοντέλου ήταν πολύ επιτυχημένο και έχει μεγάλη ανταπόκριση από τους πελάτες μας. Θέλουμε να δώσουμε 150.000 αυτοκίνητα μέσα στο 2021, δηλαδή το 1/3 από τα συνολικά 450.000 ηλεκτρικά που στοχεύουμε να πουλήσουμε. Το ID.4 είναι βασικός πυλώνας στην ηλεκτρική επίθεσή μας», δήλωσε ο Klaus Zellmer, υψηλόβαθμο στέλεχος της φίρμας στον τομέα των Πωλήσεων.

Όπως και το ID.3, το ID.4 κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Zwickau.
 

Mercedes
KIA