Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τα σχέδια είναι ανεξάρτητα από την Audi και προέρχονται από την ιστοσελίδα autoexpress.

Παραμένει «πιστό» σε βενζίνη-diesel το νέο Audi Q5

2.929 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2022)

Η επόμενη γενιά του Audi Q5 πρόκειται να φτάσει με κινητήρες καύσης αλλά και ως Plug-in υβριδική και ανεξάρτητα σχέδια έρχονται για να δείξουν την εμφάνιση που αναμένεται να έχει το νέο γερμανικό SUV.

Πλησιάζει η νέα γενιά του Q5

Ένα από τα ισχυρά SUV της Audi πρόκειται να αντικατασταθεί το επόμενο έτος, για τελευταία φορά πριν οι ευρωπαϊκές πωλήσεις της μάρκας γίνουν πλήρως ηλεκτρικές το 2030. Ο λόγος για το νέο Audi Q5 που θα συστήσει στο κοινό την τρίτη του γενιά το 2023, ενώ ήδη το μοντέλο βρίσκεται σε διαδικασία δοκιμών εξέλιξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Ανεξάρτητα σχέδια δείχνουν το μοντέλο

Αν και τα δοκιμαστικά μοντέλα φέρουν καμουφλάζ και δεν επιτρέπουν την εξαγωγή συμπερασμάτων, ανεξάρτητα σχέδια από την ιστοσελίδα autoexpress έρχονται για να δώσουν μια γεύση του τι πρέπει να περιμένουμε από το επερχόμενο μοντέλο. Η νέα γενιά του Q5 θα χαρακτηρίζεται από τη μεγάλη οκτάγωνη μάσκα που θα πλαισιώνεται από λεπτούς προβολείς. Στο πίσω μέρος μία λωρίδα LED θα γεφυρώνει τα δύο LED φωτιστικά σώματα, ενώ το μάτι θα τραβούν και οι δύο απολήξεις της εξάτμισης. Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του κλασικού Q5, θα υπάρξει και έκδοση Sportback.

Αναβαθμισμένη τεχνολογία στο εσωτερικό

Στο εσωτερικό οι μηχανικοί της Audi θα εγκαταστήσουν  ολοκαίνουργιο σύστημα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης, ενώ πιθανότατα θα έχουν υπάρξει και επιπλέον τεχνολογίες από αυτές που βρίσκουμε στο τρέχον μοντέλο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
moto