Στην εικόνα βλέπουμε το τρέχον μοντέλο.

Παρουσιάζεται το ανανεωμένο ΜΙΝΙ

2.205 Επισκέψεις στο άρθρο (8/1/2018)

Τις ανανεωμένες εκδόσεις του τρίθυρου αλλά και του κάμπριο ΜΙΝΙ αναμένεται να παρουσιάσει στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ, η εταιρεία, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Αν και οι φήμες ήθελαν στην έκθεση, η οποία ανοίγει τις πύλες της στις 13 Ιανουαρίου, να παρουσιάζονταν η πεντάθυρη έκδοση του ΜΙΝΙ, κάτι τέτοιο τελικά φαίνεται πως άλλαξε και η φίρμα σύμφωνα με τα μέσα του εξωτερικού θα παρουσιάσει τις ανανεωμένες εκδόσεις του τρίθυρου και του κάμπριο μοντέλου.
 
Πολλές πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές, ωστόσο τα ενημερωμένα μοντέλα αναμένεται να έχουν μικρές βελτιώσεις στο εξωτερικό μέρος, οι οποίες αφορούν τα φωτιστικά σώματα, τόσο στο μπροστά, όσο και στο πίσω μέρος. Από κει και πέρα στα μηχανικά σύνολα φήμες αναφέρουν πως οι βενζινοκινητήρες των 1.5 και 2.0 λίτρων, πιθανότατα θα αποκτήσουν περισσότερη ισχύ χάρη σε ένα αναβαθμισμένο σύστημα ψύξης και εξάτμισης, έχοντας ταυτόχρονα ομαλότερη λειτουργία και λιγότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.
Επιπλέον τα μέσα αναφέρουν πως ένα νέο κιβώτιο επτά ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη θα βρίσκεται μέσα στα προαιρετικά, ενώ θα υπάρχουν και επιπλέον χρωματικές επιλογές τόσο για το εξωτερικό, όσο και για το εσωτερικό.
 
Τέλος να σημειωθεί πως οι ευρωπαϊκές πωλήσεις πιθανολογούνται να ξεκινήσουν τον Μάρτιο του 2018, ενώ το πεντάθυρο hatchback αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο κατά τη διάρκεια του Σαλονιού Αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο.  

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO