• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Peugeot θα παρουσιάσει το Μάρτιο στη Γενεύη το νέο πλήρως ηλεκτρικό Partner Tepee Electric.

Η Peugeot υπόσχεται πως το ηλεκτρικό Partner Tepee θα σας κοστίζει 30% φθηνότερα σε σχέση με το αντίστοιχο μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Το Partner Tepee Electric χρησιμοποιεί τον ηλεκτρικό κινητήρα των 67 ίππων και των 200 Nm ροπής, που είδαμε και στο Partner Electric van. Παίρνει ενέργεια από δύο σετ μπαταριών ιόντων λιθίου 22.5 kWh.

Το ηλεκτρικό μοντέλο της Peugeot έχει αυτονομία μόλις 170 χλμ. Οι μπαταρίες μπορούν να φορτιστούν στο 80% σε 30 λεπτά, με την πλήρη φόρτιση να απαιτεί ανάλογα -με την πρίζα- 8,5, 12 ή 15 ώρες.

Ο χώρος αποσκευών έχει τον εντυπωσιακό όγκο των 1.350 λίτρων, ενώ αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα, φτάνει στα 3.000 λίτρα! Οι επιβάτες έχουν άλλα 78 λίτρα στη διάθεσή τους για να τακτοποιήσουν μικροαντικείμενα.

Partner Tepee Electric

Διαβάστηκε από 1936 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/2/2017

Το νέο Partner Tepee Electric, παίρνει τα χαρίσματα του ευρύχωρου και πρακτικού MPV μοντέλου της Peugeot και τα συνδυάζει με τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης. Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του…

 
Η Peugeot θα παρουσιάσει το Μάρτιο στη Γενεύη το νέο πλήρως ηλεκτρικό Partner Tepee Electric, που στηρίζεται στο ανανεωμένο γαλλικό μοντέλο και το οποίο χρησιμοποιεί τον ηλεκτρικό κινητήρα του Partner Electric van που παρουσιάστηκε το 2012.
 
Μιλάμε για το μικρό ηλεκτρικό μοτέρ των 67 ίππων και των 200 Nm ροπής, που παίρνει ενέργεια από δύο σετ μπαταριών ιόντων λιθίου 22.5 kWh, που βρίσκονται στο υποπλαίσιο στα πλευρικά του οχήματος, κάτω από την ανάρτηση. Το ηλεκτρικό μοντέλο της Peugeot μπορεί να κάνει μόλις 170 χλμ. με μία φόρτιση σύμφωνα με τον κύκλο New European Driving Cycle (NEDC).
   
Οι Γάλλοι υπόσχονται δυναμικά οδικά χαρακτηριστικά, χάρη στο χαμηλό κέντρο βάρους που επετεύχθη με την αρχιτεκτονική της ανάρτησης και των μπαταριών. Οι τελευταίες, μπορούν να φορτιστούν στο 80% σε 30 λεπτά, με την πλήρη φόρτιση να απαιτεί ανάλογα -με την πρίζα- 8,5, 12 ή 15 ώρες. Μέσω μιας εφαρμογής στo smartphone, o ιδιοκτήτης μπορεί να βλέπει την πρόοδο της διαδικασίας, ενώ θα μπορεί να ρυθμίσει από μακριά και τον κλιματισμό.
 
Ο χώρος αποσκευών έχει τον εντυπωσιακό όγκο των 1.350 λίτρων, ενώ αν αναδιπλωθούν τα πίσω καθίσματα, φτάνει στα 3.000 λίτρα! Οι επιβάτες έχουν άλλα 78 λίτρα στη διάθεσή τους για να τακτοποιήσουν μικροαντικείμενα. Η Peugeot υπόσχεται πως το ηλεκτρικό Partner Tepee θα σας κοστίζει 30% φθηνότερα σε σχέση με το αντίστοιχο μοντέλο με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Οι μπαταρίες έρχονται με εγγύηση 8 ετών (ή 100.000 χλμ.), ενώ ο κινητήρας με 5 χρόνια (ή 50.000 χλμ.). Οι πωλήσεις θα ξεκινήσουν τον προσεχή Σεπτέμβριο.