«Pavise» το νέο Hyundai SUV;

5.506 Επισκέψεις στο άρθρο (8/4/2019)

Nα επεκτείνει ακόμα περισσότερο την SUV γκάμα της φαίνεται πως είναι έτοιμη η Hyundai. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η Hyundai θα παρουσιάσει σύντομα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης το νέο της crossover/SUV κάτω από την ονομασία Venue, όμως φαίνεται πως η SUV γκάμα της μάρκας είναι πολύ πιθανόν να μεγαλώσει και άλλο.

Μέσα ενημέρωσης από την Αυστραλία αποκαλύπτουν πως η νοτιοκορεάτικη μάρκα έχει κάνει αίτηση στο Γραφείο Πνευματικών Δικαιωμάτων της χώρας για να κατοχυρώσει την χρήση του ονόματος «Pavise» σε αυτοκίνητα, van, φορτηγάκια και ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Μετά από έρευνες έχει γίνει γνωστό πως η Hyundai δεν έχει προχωρήσει σε παρόμοιες ενέργειες στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, ωστόσο είναι πιθανό το ενδεχόμενο να το κάνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα.
 
Η λέξη Pavise προέρχεται από την πόλη Pavia της Ιταλίας και χρησιμοποιούνταν από τα τέλη του 14ου αιώνα μέχρι τις αρχές του 16ου για να περιγράψει έναν τύπο ασπίδων που έφεραν μαζί τους οι στρατιώτες της εποχής εκείνης.

Ίσως είναι πολύ νωρίς για να εξακριβωθεί εάν η Hyundai θα προχωρήσει στο λανσάρισμα ενός ακόμη SUV, πάντως δεν είναι ψέμα πως η μάρκα θέλει να συνεχίσει να επενδύει στην συγκεκριμένη κατηγορία.
 

AUTOFIT PASXA
skoda