" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Volkswagen Αμερικής παρουσίασε πέντε βελτιωμένα αυτοκίνητα. Λόγος γίνεται για τις «ολόφρεσκες» εκδοχές των Golf, Passat και Jetta, οι οποίες ξεχειλίζουν από χρώμα.

Το ιδιαίτερο Golf με τα κίτρινα φωτιστικά, φέρει διαθέτει μαύρες λωρίδες στις πόρτες και 19άρες ζάντες Super RS της BBS, ενώ έχει χαμηλώσει κατά 5 εκ. η απόστασή του από το έδαφος.

Το μοβ Golf GTI ξεχωρίζει από τις χρυσές λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, ένα χρώμα που καλύπτει και τις 20άρες σφυρήλατες ζάντες της Vossen. Αντίστοιχης απόχρωσης με το αμάξωμα είναι και η μπαγκαζιέρα οροφής.

Το λευκό Golf R, δανείζεται στοιχεία από το Scirocco GT Black Edition, φέροντας μαύρη ματ οροφή. Αλλαγμένα είναι τα σπορ ελατήρια της ανάρτησης, ενώ οι νέοι τροχοί είναι 19 ιντσών.

Το κόκκινο Jetta GLI, θα προσφέρεται σε έκδοση δρόμου, αλλά και σε αγωνιστική. Το εικονιζόμενο είναι το αγωνιστικό και φέρει coilover αμορτισέρ H&R Street Performance και 18άρες ζάντες Neuspeed RSe52.

Το γαλάζιο Passat με τις 20άρες σφυρήλατες ζάντες Vossen LC-106T, εντυπωσιάζει με την αερανάρτηση AccuAir E-Level, αλλά και με το γεγονός πως ο χώρος αποσκευών έχει ξύλινο πάτωμα.

Πέντε VW για το καλοκαίρι

Διαβάστηκε από 4675 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/5/2016

Οι άνθρωποι της VW εμπνεύστηκαν πέντε «ενθουσιώδεις» μετατροπές τριών δημοφιλών μοντέλων τους, των Golf, Passat και Jetta, οι οποίες ξεχειλίζουν από χρώμα και από καλοκαιρινή διάθεση.

 
Η Volkswagen Αμερικής παρουσίασε πέντε βελτιωμένα αυτοκίνητα, τα οποία σύντομα θα ανήκουν στον «ενθουσιώδη» στόλο της εταιρίας. Λόγος γίνεται για τις «ολόφρεσκες» εκδοχές των Golf, Passat και Jetta, οι οποίες ξεχειλίζουν από χρώμα.

Το ιδιαίτερο Golf με τα κίτρινα φωτιστικά, φέρει διαθέτει μαύρες λωρίδες στις πόρτες και τις 19άρες ζάντες Super RS της BBS, ενώ έχει χαμηλώσει κατά 5 εκ. η απόστασή του από το έδαφος, χάρη στο coilover σετ ανάρτησης Street Performance της H&R.

Το μοβ Golf GTI ξεχωρίζει από τις χρυσές λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, ένα χρώμα που καλύπτει και τις 20άρες σφυρήλατες ζάντες της Vossen. Αντίστοιχης απόχρωσης με το αμάξωμα είναι και η μπαγκαζιέρα οροφής, ενώ και εδώ έχουμε το ίδιο κιτ ανάρτησης.

Τρίτο και τελευταίο Golf, είναι το λευκό R, που δανείζεται στοιχεία από το Scirocco GT Black Edition, φέροντας μαύρη ματ οροφή. Αλλαγμένα είναι τα σπορ ελατήρια της ανάρτησης, ενώ οι νέοι τροχοί είναι 19 ιντσών.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως το κόκκινο Jetta GLI, θα προσφέρεται σε έκδοση δρόμου, αλλά και σε αγωνιστική. Το εικονιζόμενο είναι το αγωνιστικό και φέρει coilover αμορτισέρ H&R Street Performance και 18άρες ζάντες Neuspeed RSe52.

Για το τέλος αφήσαμε το γαλάζιο Passat, τη μορφή του οποίου κοσμούν οι 20άρες σφυρήλατες ζάντες Vossen LC-106T. Εντυπωσιάζει το ότι εξοπλίζεται με αερανάρτηση AccuAir E-Level, αλλά και το γεγονός πως ο χώρος αποσκευών έχει ξύλινο πάτωμα.

 

Ford EcoSport VS Peugeot 2008

Έρχεται το πρώτο Pick-Up της Lada;

Οδηγήσαμε με το Top ελαστικό για όλα τα Top SUV

Δοκιμή: Honda Jazz με 102 άλογα

Η κίνηση στους δρόμους

Ανανέωση στόλου: Θα αντέξει το κράτος τη χασούρα;

Δερμάτινο σαλόνι ή κάτι άλλο;

Αll about Σύστημα Μετάδοσης

H μοναδική παγίδα του LPG!

Dent Genie: «To PDR είναι το μέλλον»

Δοκιμή: Nissan Navara N-Guard

Στα σκαριά η νέα Mercedes C-Class

Το κύκνειο άσμα του Mitsubishi Pajero

To Toyota Mark X μας «αποχαιρετά» (+vid)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Ποια αυτοκίνητα είναι για κλωτσιές;

Αγορά / Auto Bild: Δείτε εδώ ποια μοντέλα αποτελούν έξυπνες αγορές!!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ: To καλύτερο επαγγελματικό αυτοκίνητο !

Yellow Pages: Ελαστικά - Τιμές - Προσφορές!

NISSAN: Qashqai το απόλυτο SUV από 20.490€

CITROEN: Νέο C5 Aircross με 130PS από 22.550€

MITSUBISHI: Ατοκο χρηματοδοτικό: 0% επιτόκιο,100 ευρώ/μήνα

MICHELIN: Επιδόσεις που φτιάχτηκαν για να διαρκούν

SEAT: Eπίλεξε το δικό σου Αrona από 15.245€

Ψηφίστε και κερδίστε 4 μοτοσυκλέτες

περισσότερα »