• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Volkswagen Αμερικής παρουσίασε πέντε βελτιωμένα αυτοκίνητα. Λόγος γίνεται για τις «ολόφρεσκες» εκδοχές των Golf, Passat και Jetta, οι οποίες ξεχειλίζουν από χρώμα.

Το ιδιαίτερο Golf με τα κίτρινα φωτιστικά, φέρει διαθέτει μαύρες λωρίδες στις πόρτες και 19άρες ζάντες Super RS της BBS, ενώ έχει χαμηλώσει κατά 5 εκ. η απόστασή του από το έδαφος.

Το μοβ Golf GTI ξεχωρίζει από τις χρυσές λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, ένα χρώμα που καλύπτει και τις 20άρες σφυρήλατες ζάντες της Vossen. Αντίστοιχης απόχρωσης με το αμάξωμα είναι και η μπαγκαζιέρα οροφής.

Το λευκό Golf R, δανείζεται στοιχεία από το Scirocco GT Black Edition, φέροντας μαύρη ματ οροφή. Αλλαγμένα είναι τα σπορ ελατήρια της ανάρτησης, ενώ οι νέοι τροχοί είναι 19 ιντσών.

Το κόκκινο Jetta GLI, θα προσφέρεται σε έκδοση δρόμου, αλλά και σε αγωνιστική. Το εικονιζόμενο είναι το αγωνιστικό και φέρει coilover αμορτισέρ H&R Street Performance και 18άρες ζάντες Neuspeed RSe52.

Το γαλάζιο Passat με τις 20άρες σφυρήλατες ζάντες Vossen LC-106T, εντυπωσιάζει με την αερανάρτηση AccuAir E-Level, αλλά και με το γεγονός πως ο χώρος αποσκευών έχει ξύλινο πάτωμα.

Πέντε VW για το καλοκαίρι

6.269 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/5/2016

Οι άνθρωποι της VW εμπνεύστηκαν πέντε «ενθουσιώδεις» μετατροπές τριών δημοφιλών μοντέλων τους, των Golf, Passat και Jetta, οι οποίες ξεχειλίζουν από χρώμα και από καλοκαιρινή διάθεση.

 
Η Volkswagen Αμερικής παρουσίασε πέντε βελτιωμένα αυτοκίνητα, τα οποία σύντομα θα ανήκουν στον «ενθουσιώδη» στόλο της εταιρίας. Λόγος γίνεται για τις «ολόφρεσκες» εκδοχές των Golf, Passat και Jetta, οι οποίες ξεχειλίζουν από χρώμα.

Το ιδιαίτερο Golf με τα κίτρινα φωτιστικά, φέρει διαθέτει μαύρες λωρίδες στις πόρτες και τις 19άρες ζάντες Super RS της BBS, ενώ έχει χαμηλώσει κατά 5 εκ. η απόστασή του από το έδαφος, χάρη στο coilover σετ ανάρτησης Street Performance της H&R.

Το μοβ Golf GTI ξεχωρίζει από τις χρυσές λεπτομέρειες στο αμάξωμά του, ένα χρώμα που καλύπτει και τις 20άρες σφυρήλατες ζάντες της Vossen. Αντίστοιχης απόχρωσης με το αμάξωμα είναι και η μπαγκαζιέρα οροφής, ενώ και εδώ έχουμε το ίδιο κιτ ανάρτησης.

Τρίτο και τελευταίο Golf, είναι το λευκό R, που δανείζεται στοιχεία από το Scirocco GT Black Edition, φέροντας μαύρη ματ οροφή. Αλλαγμένα είναι τα σπορ ελατήρια της ανάρτησης, ενώ οι νέοι τροχοί είναι 19 ιντσών.

Ενδιαφέρον έχει το γεγονός πως το κόκκινο Jetta GLI, θα προσφέρεται σε έκδοση δρόμου, αλλά και σε αγωνιστική. Το εικονιζόμενο είναι το αγωνιστικό και φέρει coilover αμορτισέρ H&R Street Performance και 18άρες ζάντες Neuspeed RSe52.

Για το τέλος αφήσαμε το γαλάζιο Passat, τη μορφή του οποίου κοσμούν οι 20άρες σφυρήλατες ζάντες Vossen LC-106T. Εντυπωσιάζει το ότι εξοπλίζεται με αερανάρτηση AccuAir E-Level, αλλά και το γεγονός πως ο χώρος αποσκευών έχει ξύλινο πάτωμα.