Έλαβαν μέρος 84 κάτοχοι με περίπου 50 Supra.

Πέντε γενιές Supra μαζί!

2.812 Επισκέψεις στο άρθρο (18/7/2018)

50 Supra μαζεύτηκαν μετά από πρωτοβουλία της Τοyota για μια πρώτη γνωριμία των ιδιοκτητών τους με τη νέα γενιά του πασίγνωστου sportscar. Δείτε τι έγινε.

Μια πολύ ιδιαίτερη εκδήλωση διοργάνωσε η Τοyota στο Ηνωμένο Βασίλειο για να προμοτάρει τη νέα Supra. Για αυτό τον λόγο δεν δίστασε να προσκαλέσει κάποιους πολύ τυχερούς ιδιοκτήτες Supra για να δουν από κοντά το νέο sportscar και ξεναγηθούν από τον ίδιο τον αρχιμηχανικό της μάρκας Τetsuya Tada.

H εταιρεία ισχυρίζεται πως είναι η πρώτη φορά που και οι πέντε γενιές του μοντέλου βρέθηκαν μαζί σε εκδήλωση, στην οποία τελικά έλαβαν μέρος 84 κάτοχοι με περίπου 50 Supra. Οι περισσότερες από αυτές ήταν φυσικά τέταρτης γενιάς, οκτώ από αυτές ήταν τρίτης γενιάς, τέσσερις ήταν δεύτερης γενιάς, ενώ τα φώτα να έπεσαν στην μια από τις δύο Celica Supra πρώτης γενιάς που υπάρχουν συνολικά στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 
Ο αρχιμηχανικός Tetsuya Tada δήλωσε για την εκδήλωση αυτή: «Eίμαι τόσο χαρούμενος που φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Έχω πλέον την δυνατότητα να αποκαλύψω το μοντέλο στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι η πιο ευχάριστη μέρα της ζωής μου.»

Η Τοyota αναφέρει πως η νέα Supra θα κάνει το εμπορικό της λανσάρισμα στο Ηνωμένο Βασίλειο το πρώτο εξάμηνο του 2019, με την επίσημη παρουσίαση να γίνεται μέσα στους επόμενους μήνες.

peugeot
citroen