Μπροστά ξεχωρίζει η ταινία LED στο καπό και οι χρυσές γραμμές που κοσμούν το αμάξωμα.

Πίσω τις εντυπώσεις κλέβει η τεράστια αεροτομή και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης.

Περιπολικό επιδόσεων

5.150 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 6/4/2017

Η Nissan μετατρέπει ένα GT-R 565 ίππων σε ένα από τα πιο γρήγορα περιπολικά του κόσμου και μας το παρουσιάζει στην έκθεση της Νέα Υόρκης.

 
Τρέχεις με υπερβολική ταχύτητα και βλέπεις αυτό το περιπολικό να σου παίζει φώτα. Τι κάνεις; Επιταχύνεις για να ξεφύγεις; Όχι. Γιατί και να προσπαθήσεις δε θα καταφέρεις τίποτα, (εκτός και αν κουβαλάς κανά 1000άρι άλογα κάτω από το καπό σου οπότε ίσως να έχεις μια ευκαιρία).

Το Police Pursuit #23 με το προσωνύμιο “Copzilla” είναι ένα Nissan GT-R με αστυνομική αμφίεση για την φανταστικό Skyline Metro αστυνομικό
τμήμα. Είναι εξοπλισμένο με μπλε και άσπρα φώτα στην οροφή και στην μπροστινή γρίλια, με ταινία LED και με το σήμα Skyline Metro στο καπό και στο εξωτερικό των θυρών. Ο κινητήρας παραμένει ο εργοστασιακός V6 3.8 λτ. με απόδοση 565 ίππους και 635 Nm ροπής. Έχουν τοποθετηθεί ρυθμιζόμενα ελατήρια και οι εργοστασιακοί τροχοί έχουν αντικατασταθεί με μεγαλύτερους στις 22 ίντσες-οι οποίες έχουν και καρφιά-και μιμούνται σε εμφάνιση το χάλυβα.

Μαζί με το GT-R περιπολικό η Nissan θα παρουσιάσει στην έκθεση της Νέας Υόρκης το GT-R Track Edition  το οποίο φέρει ένα σημαντικό αριθμό αναβαθμίσεων όπως 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου, έναν πίσω προφυλακτήρα από ανθρακονήματα και ανάρτηση ρυθμισμένη από το τμήμα Nismo. Επίσης, θα εκτίθεται το 370Ζ Heritage Edition το οποίο παραπέμπει το εμβληματικό 240 με μερικές εξωτερικές αναβαθμίσεις.

Καθώς φαίνεται, η Nissan, θα έχει ένα αρκετά εντυπωσιακό περίπτερο στην έκθεση της Νέας Υόρκης.