Με την τεχνολογία e-Power θα έχει εξοπλίσει τα μοντέλα της στις ευρωπαϊκές αγορές η Nissan έως το 2022.

Περισσότερα e-Power μοντέλα από τη Nissan

1.784 Επισκέψεις στο άρθρο (6/3/2019)

Με την τεχνολογία e-Power θα έχει εξοπλίσει τα μοντέλα της στις ευρωπαϊκές αγορές η Nissan έως το 2022.

Το ηλεκτροκίνητο σύστημα μετάδοσης κίνησης της ιαπωνικής μάρκας παρέχει 100% ηλεκτρική κίνηση, ενώ ο κινητήρας βενζίνης επιφορτίζεται μόνο με τη φόρτιση της μπαταρίας, προσφέροντας στα μοντέλα e-Power άμεση, ομαλή επιτάχυνση και εντυπωσιακή απόδοση στην κατανάλωση καυσίμου, σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της φίρμας.
 
«Ήδη η Nissan είναι ο ηγέτης στις ηλεκτρικές τεχνολογίες και μια πλήρως ηλεκτρισμένη Ευρώπη βρίσκεται τώρα στα χέρια μας» ήταν τα πρώτα λόγια του αντιπροέδρου της Nissan, Roel de Vries, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης και συνέχισε «Με την τεχνολογία e-POWER που φθάνει στους ευρωπαϊκούς δρόμους μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, θα προσφέρουμε τα οφέλη της ευφυούς κινητικότητας της Nissan σε περισσότερους πελάτες και θα συνεχίσουμε να οδηγούμε τους ανθρώπους σε έναν καλύτερο κόσμο».
 
Ο βασικός στόχος της φίρμας είναι να πενταπλασιάσει τις πωλήσεις των ηλεκτροκίνητων μοντέλων μέχρι το 2022. Για αυτό το λόγο παρουσίασε στη Ελβετική πόλη το πρωτότυπο IMQ που παρουσιάζει τις δυνατότητες ενός ευρωπαϊκού crossover με τετρακίνηση, εξοπλισμένο με την τεχνολογία e-Power.
 
Τέλος στο πλαίσιο της συζήτησης για την ηλεκτρική κινητικότητα, η Nissan ανακοίνωσε επίσης ότι οι πωλήσεις αμιγώς ηλεκτρικού Leaf έχουν φτάσει συνολικά 400.000 μονάδες από τη στιγμή που έγινε το ντεμπούτο του μοντέλου.  

peugeot
citroen