Nissan IMQ concept
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nissan IMQ concept

164.857 Επισκέψεις στο άρθρο (5/3/2019)

H Νissan μέσω του IMQ concept δίνει μια πρώτη γεύση για το πως θα μοιάζουν τα crossover της εταιρείας στο μέλλον. Το νέο της IMQ Concept που είχε εδώ και καιρό ανακοινώσει πως θα παρουσιάσει αποκάλυψε μόλις η Nissan στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, με την εταιρεία να κάνει λόγο πως συνδυάζει την παράδοση της Ιαπωνίας με την τεχνολογία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως θα περίμενε κανείς, πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο που παίρνει ισχύ από το e-POWER σύστημα νέας γενιάς ισχύος 340 ίππων και 700 Νm ροπής σε συνδυασμό με ένα σύστημα τετρακίνησης που βασίζεται πάνω στην παρουσία ηλεκτρικών μοτέρ.
 
Η σχεδίαση του IMQ Concept είναι εξόχως φουτουριστική αλλά η V-Motion γρίλια συνεχίζει να δίνει δυναμικό παρών στον πρόβολο του μοντέλου από το καπό μέχρι και χαμηλά στον προφυλακτήρα. Το πίσω μέρος είναι ακόμη πιο ξεχωριστό αφού εξοπλίζεται με μια πολύ σπορ αεροτομή στο τέλος της οροφής, λεπτά φωτιστικά σώματα σε σχήμα «boomerang» αλλά και έναν μοναδικό πίσω διαχύτη που τραβά τα βλέμματα. Οι διαστάσεις του ΙMQ είναι 4.558 χλστ. μήκος, 1.560 χλστ. ύψος  και 1,940 χλστ. πλάτος, κάτι που το τοποθετεί στην ίδια κατηγορία crossover/SUV με αυτή του Qashqai.

O εσωτερικός διάκοσμος είναι μοντέρνος και ταυτόχρονα λιτός με μεγάλη παρουσία τεχνολογίας. Το μάτι πέφτει αμέσως πάνω στην 840 χιλιοστών οθόνη που βρίσκεται στην θέση του πίνακα οργάνων και επεκτείνεται σχεδόν σε όλο το μήκος του ταμπλό ενώ από πάνω της βρίσκεται μια μικρότερη για να υποστηρίξει το σύστημα Virtual Personal Assistant του μοντέλου.

Tο IMQ Concept εξοπλίζεται επίσης με το σύστημα Invisible to Visible που δίνει την δυνατότητα στους επιβάτες να βλέπουν τι γίνεται σε σημεία που η ματιά τους δεν μπορεί να φτάσει- όπως πίσω από κτίρια- και να ελέγχουν πόση κίνηση έχει ο δρόμος μπροστά τους και τι μπορούν να κάνουν για να την αποφύγουν. Τέλος, εξοπλίζεται και με το γνωστό μας ProPilot σύστημα υποβοήθησης οδήγησης στην τελευταία του γενιά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

LEASING APRILIOS
NISSAN