• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τελικά ποιος είναι ο νικητής στη μάχη της ευρυχωρίας; Μικρομεσαίο, πολυμορφικό ή SUV;

Qashqai Vs 308 Vs C-MAX

37.030 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/1/2017

Μικρομεσαίο, πολυμορφικό ή SUV για χώρους; Όσοι βάζουν την ευρυχωρία ψηλά στην λίστα των προτεραιοτήτων τους, αλλά είναι μπερδεμένοι σχετικά με το ποιο αμάξωμα θα τους καλύψει περισσότερο, πρέπει να διαβάσουν πολύ προσεκτικά τις επόμενες σελίδες.

 
Ψάχνεις για μεγάλο πορτ-μπαγκάζ και φαρδύ πίσω κάθισμα; Ε, τότε πάρε οικογενειακό! Έτσι, σου απαντάει ο φίλος σου που ξέρει από αυτοκίνητα… Τι οικογενειακό όμως; Μικρομεσαίο, πολυμορφικό, SUV; Και τα τρία αυτά αμαξώματα καλύπτουν αρκετές ανάγκες, μέχρι που όμως; Ποιο είναι το πιο ευρύχωρο και τι αμάξωμα ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας; 
 
Στις επόμενες σελίδες έχουμε διαλέξει τρία αυτοκίνητα από τις τρεις αυτές διαφορετικές κατηγορίες. Το Peugeot 308 ως ένα από τα πιο ευρύχωρα μικρομεσαία και με μεγάλο πορτ-μπαγκάζ, το Ford C-MAX που είναι το μικρομεσαίο και πρακτικό πολυμορφικό της Ford, και το Nissan Qashqai από τα SUV που εκτός από τους χώρους έχει και το πλεονέκτημα της αφ υψηλού θέση οδήγησης. 
 
To Qashqai είναι το πιο επιβλητικό
Όσον αφορά στην εξωτερική τους σχεδίαση, και τα τρία μοντέλα έχουν χαρακτήρα. Το Peugeot 308 είναι το πιο εκλεπτυσμένο και με λεπτεπίλεπτες γραμμές, το Ford C-MΑΧ έχει ένα δυναμικό μπροστινό μέρος, όμως το πολυμορφικό του σχήμα δεν είναι τόσο δυναμικό όσο στα άλλα δύο, ενώ τέλος, το Nissan Qashqai χάρη στην αυξημένη απόσταση από το έδαφος, τις έντονες καμπύλες, αλλά και τις δυναμικές γραμμές, είναι αυτό που κερδίζει τελικά τις αισθητικές εντυπώσεις.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ