• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Να σταματήσει τη χρήση δέρματος πιέζει τη Mercedes ο βίγκαν Λίουις Χάμιλτον.

Πιέσεις Χάμιλτον στη Mercedes

4.264 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/12/2019

Πιέσεις προς τη μεριά της Mercedes ασκεί ο Λιούις Χάμιλτον προκειμένου η εταιρεία να σταματήσει να προσφέρει στα μοντέλα της δερμάτινα εσωτερικά!

MERCEDES: Εγγύηση μεταχειρισμένου οχήματος 12 μηνών

Ο Λιούις Χάμιλτον υιοθέτησε μια δίαιτα βίγκαν το 2017 και από τότε έχει γίνει υπέρμαχος. Μάλιστα ο έξι φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής στη Formula 1 δεν μένει μόνο στη διαιτητά αλλά προχωρά και ένα βήμα παραπέρα, πιέζοντας ασφυκτικά τη Mercedes-Benz να σταματήσει να προσφέρει δερμάτινα χαρακτηριστικά στα αυτοκίνητά της, τα οποία προέρχονται από δέρμα ζώων.
 
«Η Mercedes-Benz είναι ένας τεράστιος οργανισμός και είχα μία τηλεφωνική συνομιλία με τον CEO για να συζητήσουμε πώς μπορούμε να δουλέψουμε προκειμένου να απαλλαγούμε από τα δερμάτινα χαρακτηριστικά που προσφέρουμε στα αυτοκίνητα», ήταν τα ξεκάθαρα λόγια του Χάμιλτον. Παράλληλα ο Βρετανός οδηγός ανέφερε: «Θέλω να είμαι μέρος ενός συστήματος που θα κάνει κάτι καλό για τον κόσμο».
 
Ο Χάμιλτον έγινε βίγκαν και ποτέ δεν κοίταξε πίσω… «Προσωπικά αισθάνομαι καλύτερα από ποτέ, τόσο σωματικά όσο και διανοητικά. Φυσικά αυτό συνέβη από τότε που πήρα την απόφαση να αλλάξω τη διατροφή μου» είχε δηλώσει το 2017, μετά από μία ακόμα νίκη που είχε πετύχει στην F1.
 
Να σημειώσουμε πως αυτό που ζητάει ο Χάμιλτον δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο. Η Τesla εισήγαγε για πρώτη φορά το συνθετικό δέρμα ως επιλογή για το Model X το 2016, ενώ η Audi εξετάζει αν θα προσφέρει ένα παρόμοιο υλικό στο ηλεκτρικό της crossover, E-Tron. Τέλος η Bentley έχει εξετάσει το δέρμα από μανιτάρια για την Bentayga.  

Tags: MERCEDES
 
Σχολιάστε την είδηση 1 σχόλια