Πιο βελτιωμένο από ποτέ: Για αυτό ξεχωρίζει το νέο Citroen C3 Aircross
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πιο βελτιωμένο από ποτέ: Για αυτό ξεχωρίζει το νέο Citroen C3 Aircross

40.887 Επισκέψεις στο άρθρο (6/10/2021)

Η κατηγορία των B-SUV διαθέτει έναν πολύ ισχυρό «παίκτη» που δεν κάνει περιορισμούς, αλλά προτάσσει την ποιότητά του σε όλους τους τομείς. Το πάντα comfort Citroen C3 Aircross έρχεται στην νέα έκδοσή του πιο μοντέρνο, ευχάριστο και high-tech από ποτέ.

Τα μικρά SUV σαρώνουν την αγορά και αποτελούν ένα ελκυστικό πακέτο για κάθε οδηγό. Με ευχάριστη σχεδίαση, ευρυχωρία και οδηγική απόλαυση ανεξαρτήτως είδους μετακίνησης προσφέρουν ανέσεις που ταιριάζουν απόλυτα με τις ανάγκες της σύγχρονης εποχής. Το παραπάνω τρίπτυχο της επιτυχίας ακολουθεί πιστά και η Citroen. Με το μότο «Inspired by you» σε κεντρικό πλάνο η γαλλική εταιρεία εμπνέεται από τις απαιτήσεις των καταναλωτών και αναβαθμίζει τα μοντέλα της σε όλα τα επίπεδα. Χαρακτηριστική περίπτωση το νέο Citroen C3 Aircross, το SUV πόλης που βρίσκεται ήδη στις ελληνικές αντιπροσωπείες και αποτελεί την πιο hot πρόταση της κατηγορίας του.

Πολύ σημαντική είναι η παρουσία των LED προβολέων στο βασικό εξοπλιστικό πακέτο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως κεντρική προτεραιότητα της γαλλικής μάρκας είναι η ασφαλής και απρόσκοπτη οδήγηση.

Πολύ σημαντική είναι η παρουσία των LED προβολέων στο βασικό εξοπλιστικό πακέτο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως κεντρική προτεραιότητα της γαλλικής μάρκας είναι η ασφαλής και απρόσκοπτη οδήγηση.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Νέο «πρόσωπο», εντυπωσιακό design
Η ανανεωμένη σχεδιαστική φιλοσοφία της Citroen αποτυπώνεται με τον πιο αρμονικό τρόπο στο νέο C3 Aircross. Ειδικά στο μπροστινό μέρος είναι σαφής η αισθητική αναβάθμιση με προσεκτικές, αλλά μοντέρνες «πινελιές» όπως η καινούργια μάσκα με γεωμετρικό μοτίβο, ο νέος προφυλακτήρας, η καινούργια ασημί αεροτομή με έγχρωμες λεπτομέρειες και τα διπλά χρωμιωμένα διακριτικά του σήματος της μάρκας. Πολύ σημαντική είναι, επίσης, η παρουσία των LED προβολέων στο βασικό εξοπλιστικό πακέτο, γεγονός που επιβεβαιώνει πως κεντρική προτεραιότητα της γαλλικής μάρκας είναι η ασφαλής και απρόσκοπτη οδήγηση.
 
Εκτός των παραπάνω, η Citroen εξασφαλίζει απεριόριστες επιλογές διαμόρφωσης στο δημοφιλές B-SUV, προσφέροντας συνολικά 70 διαφορετικούς εξωτερικούς συνδυασμούς. Η βελτιωμένη προοπτική εξατομίκευσης εκφράζεται με επτά συνολικά επιλογές χρωμάτων για το αμάξωμα, τρεις εκ των οποίων είναι new entries (Khaki Grey, Voltaic Blue και Polar White), δύο νέα πακέτα για εντυπωσιακά χρωματιστά ένθετα στο εξωτερικό και μία πρόταση τριών χρωμάτων για την πανοραμική ηλιοροφή! Σχετικά με τις ζάντες, και αυτές έρχονται με νέα σχέδια, δίχρωμο φινίρισμα και μαύρο γυαλιστερό κράμα.
 
Συνέχεια του άρθρου >>>
Toyota
test center