2 φωτογραφίες »

To μοντέλο θα υιοθετήσει νέα σχεδιαστική ταυτότητα.

Πιο κομψό το επόμενο Hyundai Elantra (+vid)

2.792 Επισκέψεις στο άρθρο (11/3/2020)

To νέας γενιάς Elantra θα παρουσιαστεί στις 17 Μαρτίου και αναμένεται να γίνει πολύ πιο κομψό σε σχέση με την τωρινή γενιά.


Την επίσημη παρουσίαση του νέου Εlantra ετοιμάζει η Hyundai για τις 17 Μαρτίου σε εκδήλωση που θα κάνει στο Δυτικό Χόλιγουντ της Kαλιφόρνια και φροντίζει να μας προϊδεάσει με την δημοσιοποίηση νέων εικόνων για το νοτιοκορεάτικο σεντάν.

Η φωτογραφία που δείχνει το εξωτερικό του αποκαλύπτει πως το μοντέλο θα υιοθετήσει νέα σχεδιαστική ταυτότητα σε σχέση με αυτή της τωρινής γενιάς. Συγκεκριμένα, ο πρόβολος θα λάβει νέας σχεδίασης φωτιστικά σώματα με ενσωματωμένα DRL φώτα ενώ στο πλάι φαίνεται πως το νέο Elantra θα σμιλευτεί με νέες γραμμές στο αμάξωμά του και θα λάβει νέο σετ από ζάντες.

Όσον αφορά στην καμπίνα, το Elantra ακολουθεί σαφώς τον μινιμαλισμό που έχει γίνει δημοφιλής σε όλα τα καινούρια μοντέλα της φίρμας. Το τιμόνι είναι καινούριο ενώ ο πίνακας οργάνων και η οθόνη βρίσκονται τοποθετημένες κοντά η μία στην άλλη.

Αν και δεν υπάρχει τίποτα ανακοινώσιμο, το νέο Elantra αναμένεται θα μεγαλώσει σε μηκος ενώ όσον αφορά τα κινητήρια σύνολα, δίπλα στα γνώριμα μοτέρ αναμένεται να προσφερθεί μια plug-in υβριδική έκδοση.

Toyota
test center