Μπορεί στον όμιλο PSA το ρόλο της πολυτελούς φίρμας να έχει πάρει η DS, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Peugeot να κάνει το 2008 λίγο πιο «χλιδάτο», παρουσιάζοντας την έκδοση Allure Premium.

Πιο πολυτελές Peugeot 2008

5.355 Επισκέψεις στο άρθρο (9/1/2018)

Σε συνέχεια της επιτυχίας του περσινού 208 Allure Premium, η Peugeot λανσάρει την πιο πολυτελή ομώνυμη έκδοση και στο μικρό της SUV, το 2008.

Μπορεί στον όμιλο PSA το ρόλο της πολυτελούς φίρμας να έχει πάρει η DS, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Peugeot να κάνει το 2008 λίγο πιο «χλιδάτο», παρουσιάζοντας την έκδοση Allure Premium. Η εν λόγω εκδοχή τοποθετείται πάνω από την υπάρχουσα Allure και πλάι στην πιο σπορτίφ GT, ενώ ακολουθεί τη λογική του περσινού αντίστοιχου 208 Allure Premium.
   
Το νέο 2008 Allure Premium ξεχωρίζει χάρη στα χρωματιστά καπάκια και χειρολαβές, το πίσω σπόιλερ και τις ράγες οροφής. Διαθέτει τη γυάλινη πανοραμική οροφή Cielo, ενώ στο εσωτερικό υπάρχει ο διάκοσμός Oxford Black. Στο σαλόνι θα βρείτε οθόνη 7 ιντσών για το σύστημα infotainment, αλλά και το ψηφιακό ταμπλό i-Cockpit.
 
Η Peugeot Ην. Βασιλείου υπολογίζει την αξία του επιπλέον εξοπλισμού στις 1.400 λίρες, αλλά χρεώνει το Allure Premium μόνο 800 λίρες ακριβότερα από το Allure. Οι Βρετανοί πελάτες έχουν να διαλέξουν ανάμεσα στον PureTech κινητήρα βενζίνης των 1,2 λίτρων ή το BlueHDi diesel σύνολο των 1,6 λίτρων.

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto