«Πληγωμένη» Supra στο σφυρί

2.468 Επισκέψεις στο άρθρο (29/10/2019)

O ιδιοκτήτης δεν θα ζητήσει πολλά αλλά οι εργασίες που πρέπει να γίνουν είναι αρκετές...


Σε δημοπρασία βρίσκεται μια αρκετά «τραυματισμένη» Τοyota Supra με χρώμα Turbulence Grey αλλά, κρίνοντας από όσα βλέπουμε, δεν θα καταφέρει να πωληθεί για χρήματα τέτοια που θα ικανοποιήσουν τον απρόσεκτό ιδιοκτήτη της.

Το ιαπωνικό sportscar φαίνεται πως τράκαρε μετωπικά με κάποιο δέντρο ή κάποια κολώνα με συνέπεια όλο το μπροστινό μέρος να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα… Μάλιστα, γίνεται γνωστό πως ο 6κύλινδρος σε σειρά 3λιτρος κινητήρας δεν είναι λειτουργικός, χωρίς να υπάρχει κάποια ενημέρωση εάν μπορεί να επισκευαστεί. Σαν να μην έφτανε αυτό, ο πίνακας οργάνων, επίσης, δεν ανταποκρίνεται ενώ και ο εσωτερικός διάκοσμος έχει δεχτεί πλήγματα.

Ακόμα, υπάρχει κάποια σύγχυση σχετικά με το εξοπλιστικό επίπεδο της Supra, αφού αν και ο πωλητής αναφέρει πως πρόκειται για την Launch Edition, το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για την, επίσης πλούσια αλλά όχι συλλεκτική, Premium έκδοση.

Υπενθυμίζουμε πως η νέα Supra έχει κάτω από καπό έναν 6κύλινδρο σε σειρά υπερτροφοδοτούμενο 3λιτρο κινητήρα απόδοσης 340 ίππων και 500 Nm ροπής. Χάρη στο 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο (με δύο modes Νοrmal και Sport) έχει την δυνατότητα να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4,3 δευτερόλεπτα (με Launch Control) και να φτάνει μέγιστη τελική ταχύτητα τα 250 χλμ./ώρα.

Εσείς πόσα θα δίνατε για την αποκτήσετε σε αυτή την κατάσταση;

NEO TRAFIC
moto